Cinci moduri populare de a trata herpesul în doar o zi

Herpesul este una dintre cele mai neplăcute boli care se manifestă prin apariţia unor vezicule mici pline cu lichid la nivelul buzelor sau în zona genitală. Deși de multe ori are loc într-o formă ușoară, care apare o dată la șase luni, totuși această infecție provoacă mai multe probleme. În cazul herpesul de la nivelul buzei, vă oferim cinci moduri populare de a trata rapid erupțiile care apar, până acestera se vor extinde pe toată buza.

separator

Aloe VeraAcesta este cel mai simplu mod. Sucul de Aloe ajută perfect împotriva manifestărilor de herpes. Ungeți zona inflamată la fiecare două ore și înainte de somn.

LapteÎmbibați în lapte de 1,5% grăsime  un tampon de bumbac și tratați zona afectată de herpes. Nu spălați cu apă până când nu se usucă. Repetați procedura la fiecare 2-3 ore.

Peroxid de hidrogenDacă pe buză au apărut deja erupțiile, este mai bine să le prelucrați cu peroxid de hidrogen. Faceți acest lucru la fiecare 2-3 ore.

UsturoiPisați un cățel de usturoi și aplicați pe locul inflamat. Desigur, această metodă este potrivită doar pentru tratamentul la domiciliu, dar este extrem de eficientă!

Ulei esențial de mentăAceastă metodă poate fi utilizată și înainte de a ieși din casă, deoarece ulei de mentă miroase bine. Aplicați-l de 3 ori pe zi pe zona afectată.

Aveți grijă de sănătatea dumnevoastră!

alte Articole interesante