Cine îi face curățenie în casă? Lilu a dezvăluit dacă și-a angajat sau nu o menajeră

Lilu este o bună organizatoare atunci când vine vorba despre activitățile și sarcinile zilnice. Dacă unele persoane publice de la noi publică anunțuri precum că sunt în cautarea de menajere, vedeta a dezvăluit că nu are nevoie de ajutor la curățenia casei și la alte activități, precum spălat, călcat rufe, gătit, deoarece le face pe toate singură, chiar dacă are programul încărcat, iar uneori apelează la ajutorul bunicilor.

separator

“Diva” cu peticuța în mână. Pentru ca de multe ori mai dau peste comentarii “bune la suflet” scrise la interviurile mele și mi se revarsă fierea de atâta amărăciune. De genu – “ ei dap și eu așa pot cu dădaca, femeie de serviciu la fundul meu, cum are ea – (adică eu). Și dacă ar fi adevărat nu mi-ar fi “obidna” așa gen de comentarii”, comunică Lilu.

,,Nu dădaca ne-a crescut fetele – noi și pe alocuri ajutați pe bunici. Nu îmi strânge altcineva paturile și praful de sub ele, nu îmi calcă nimeni chiloții (nici chiar eu ) Chiar dacă recunosc, mi-ar ușura munca – eu ador sa fac curățenie in casa mea. Așa îmi fac ordine și in cap nu doar prin dulapuri. Așa îmi arăt afecțiune și grija față de casa mea, oaza mea in care ma încarc cu energie și îmi cresc copiii. Va pup fetelor muncitoarelor. Noi putem fi cum vrem, principalul cu demnitate sa ne privim de fiecare data când ne vedem in oglinda”, scrie prezentatoarea TV.

alte Articole interesante