Clipe de coșmar. O mamă din Bălți și-a pierdut băiețelul în vârstă de 3 ani

Emoții de nedescris. O mamă și-a îmbrățișat fiul, după ce a trăit jumătate de oră de coșmar, comunică INP. Ieri, în jurul orei 17:50, polițiștii de patrulare din Bălți au fost anunțați despre dispariția unui minor, în vârstă de 3 ani.

separator

Regimentul de patrulare nord al INP a mobilizat toți angajații, pentru a putea găsi cât mai operativ copilul. În acest timp, doi polițiști de patrulare care plecau de la serviciu spre domiciliu au observat pe str. Conev din Bălți un copil care avea semnalmentele descrise de familia minorului. Ulterior s-a stabilit că este vorba despre copilul căutat, micuțul fiind dus la domiciliu.

Femeia de 27 de ani nu-și putea stăpâni emoțiile, în tot acest timp gândindu-se la cele mai urâte scenarii care se puteau întâmpla.

Inspectoratul Național de Patrulare INP roagă cetățenii să acorde atenție maximă copiilor și să nu-i lase fără supraveghere niciun minut. Iar în cazul în care minorul a dispărul să apeleze cât mai curând posibil numărul scurt 112 sau cel mai apropiat echipaj de poliție, oferind toate informațiile și detaliile necesare.

alte Articole interesante

Alte Articole interesante