Baby Star - Participanții

Concurs!

Unica.md te premiază

Premiul 1: Papiurus oferă un voucher în valoare de 500 lei, Chicco oferă Spray protecție antițânțari, iar Equilibra o cremă de protecție solară, copilului care a acumulat cel mai mare număr de voturi, indiferent de vârsta care o are.

Premiul 2: Papiurus oferă un voucher în valoare de 200 lei, Chicco oferă Spray protecție antițânțari, iar Equilibra o cremă de protecție solară, micuțului care s-a clasat pe locul II conform numărului de voturi, indiferent de vârsta care o are.

Premiul 3: Chicco oferă Spray protecție antițânțari, iar Equilibra o cremă de protecție solară, micuțului care s-a clasat pe locul III conform numărului de voturi, indiferent de vârsta care o are.

Premiul special: Centrul educațional pentru copii ”Ingenium” oferă un voucher în valoare de 1000 de lei, copilului cu număr maxim de voturi și vârsta 4-6 ani, excluzând participanții care obțin premiul I, II, III.

Atenție! Premiile sunt ridicate de la sediul redacției unica.md din Chișinău. Copilul care va câștiga premiul oferit de Ingenium va beneficia de programul educațional care se desfășoară doar în Chișinău.

 

BABY STAR

ingenium

baner final

equilibra

Cu voucherul de la Papirus puteți achiziționa orice obiect/obiecte dorite în valoare de 500/200 lei, din magazinul de Birolux situat pe strada Armenească 19.

Cu voucherul oferit de Centrul educațional pentru copii ”Ingenium” puteți alege orice program de dezvoltare.

Condițiile concursului:

  1. Completează toate câmpurile formularului de înscriere și ataşează o poză haioasă cu puiul tău, respectând condițiile impuse.
  2. Verifică dacă ai fost înscrisă cu succes în lista participanţilor.
  3. Convinge cât mai mulți prieteni să te voteze, astfel șansele tale de a câștiga vor crește considerabil.
  4. Înscrierile în concurs și voting-ul vor începe cu data de întâi a fiecărei luni și se vor încheia în ultima zi a lunii respective.

Pentru a vedea care este regulamentul de votare accesează link-ul!

 

 

 

 

 

Vezi participanții