Baby Star - Participanții

Țîcău Alexandra

Câștigătorul lunii anterioare cu 9524 voturi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Atenție!

  1. De pe un singur computer se poate vota o dată la 30 minute.
  2. Odată desemnată câstigătorul lunii, voturile acumulate de toți participanții se anulează. Persoanele a căror profile au acumulat mai puțin de 50 de voturi vor fi șterse şi va fi necesar să vă înregistrați din nou.
  3. Fii atentă la data limită de voting - 31.12.2017!
  4. Cei care au câștigat premii lunile anterioare, nu vor fi premiați și în această lună.

Vezi cum a fost răsfăţaţi câştigătorii Beatrice Roabeş, David Prodan, Doina TverdohlebPuiu GabrielAndrian Brenic, Sofia Ţurcanu, Ilinca Soltan, Aureliu Tîltu, Vlad Godorozea, Eremia Culiuc, Răzvan Ciprian Anton, Gabriela Furdui, Mădălina JereghiIana Vedeneeva, Patricia Poiată.

  • În luna septembrie Ionela Chiriac a câștigat un voucher în valoare de 500 lei de la Papirus, iar Iulia Vareșchina o ședință foto realizată de Catinca newborn photography.
  • În luna octombrie Dranga Ionela a câștigat un voucher în valoare de 500 lei de la Papirus, Doga Emilia o ședință foto realizată de Catinca newborn photography, iar Lucasevici Artiom o lună gratuită la cursul Educație Timpurie, Ingenium.
  • În luna noiembrie Țîcău Alexandra a câștigat un voucher în valoare de 500 lei de la Papirus, Camelia si Damian Munteanu o ședință foto realizată de Catinca newborn photography, iar Cezar Iovu o lună gratuită la cursul Educație Timpurie, Ingenium.

Pentru a vedea care este regulamentul de votare accesează link-ul!

 

BABY STAR

foto

Unica.md te premiază

Premiul 1: Papirus oferă un voucher în valoare de 500 lei. Cu voucherul de la Papirus puteți achiziționa orice obiect/obiecte dorite în valoare de 500 lei, din magazinul de Birolux situat pe strada Armenească, 19 sau Mircea cel Bătrîn, 13.

Premiul 2: O luna gratuită pentru cursul Educație Timpurie, vârsta 3 - 4 ani. (se selectează copilul care are vârsta cuprinsă între 3-4 ani și care a obținut cele mai multe voturi).

Premiul special: O sedință foto realizată de Catinca newborn photography.

 

 

Înscrie-te în concurs

Numarul total de participante 52
Numarul total de voturi 5448