Baby Star - Participanții

Birna Alexandru

Câștigătorul lunii anterioare cu 3009 voturi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Atenție!

  1. De pe un singur computer se poate vota o dată la 30 minute.
  2. Odată desemnată câstigătorul lunii, voturile acumulate de toți participanții se anulează. Persoanele a căror profile au acumulat mai puțin de 50 de voturi vor fi șterse şi va fi necesar să vă înregistrați din nou.
  3. Fii atentă la data limită de voting - 31.08.2017!

[google-adsense]

Vezi cum a fost răsfăţaţi câştigătorii Beatrice Roabeş, David Prodan, Doina TverdohlebPuiu GabrielAndrian Brenic, Sofia Ţurcanu, Ilinca Soltan, Aureliu Tîltu, Vlad Godorozea, Eremia Culiuc, Răzvan Ciprian Anton, Gabriela Furdui, Mădălina JereghiIana Vedeneeva, Patricia Poiată.

Pentru a vedea care este regulamentul de votare accesează link-ul!

 

BABY STAR

17

Unica.md te premiază

Premiul 1: Papiurus oferă un voucher în valoare de 500 lei.

Premiul special: Centrul educațional pentru copii ”Ingenium” oferă un voucher în valoare de 1000 de lei, copilului cu număr maxim de voturi și vârsta 4-6 ani, excluzând participanții care obțin premiul I.

Atenție! Premiile sunt ridicate de la sediul redacției unica.md din Chișinău. Copilul care va câștiga premiul oferit de Ingenium va beneficia de programul educațional care se desfășoară doar în Chișinău.

Cu voucherul de la Papirus puteți achiziționa orice obiect/obiecte dorite în valoare de 500 lei, din magazinul de Birolux situat pe strada Armenească, 19 sau Mircea cel Bătrîn, 13.

Cu voucherul oferit de Centrul educațional pentru copii ”Ingenium” puteți alege orice program de dezvoltare.

Înscrie-te în concurs

Numarul total de participante 8
Numarul total de voturi 1545