Baby Star - Participanții

Milana

Câștigătorul lunii anterioare cu 5678 voturi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Atenție!

  1. De pe un singur computer se poate vota o dată la 30 minute.
  2. Odată desemnată câstigătorul lunii, voturile acumulate de toți participanții se anulează. Persoanele a căror profile au acumulat mai puțin de 50 de voturi vor fi șterse şi va fi necesar să vă înregistrați din nou.
  3. Fii atentă la data limită de voting - 30.04.2017!

Vezi cum a fost răsfăţaţi câştigătorii Beatrice Roabeş, David Prodan, Doina TverdohlebPuiu GabrielAndrian Brenic, Sofia Ţurcanu, Ilinca Soltan, Aureliu Tîltu, Vlad Godorozea, Eremia Culiuc, Răzvan Ciprian Anton, Gabriela Furdui, Mădălina JereghiIana Vedeneeva, Patricia Poiată.

Pentru a vedea care este regulamentul de votare accesează link-ul!

baner final

BABY STAR

ingenium

equilibra

Unica.md te premiază

Premiul 1: Papiurus oferă un voucher în valoare de 500 lei, Chicco oferă Spray protecție antițânțari, iar Equilibra o cremă de protecție solară, copilului care a acumulat cel mai mare număr de voturi, indiferent de vârsta care o are.

Premiul 2: Papiurus oferă un voucher în valoare de 200 lei, Chicco oferă Spray protecție antițânțari, iar Equilibra o cremă de protecție solară, micuțului care s-a clasat pe locul II conform numărului de voturi, indiferent de vârsta care o are.

Premiul 3: Chicco oferă Spray protecție antițânțari, iar Equilibra o cremă de protecție solară, micuțului care s-a clasat pe locul III conform numărului de voturi, indiferent de vârsta care o are.

Premiul special: Centrul educațional pentru copii ”Ingenium” oferă un voucher în valoare de 1000 de lei, copilului cu număr maxim de voturi și vârsta 4-6 ani, excluzând participanții care obțin premiul I, II, III.

Atenție! Premiile sunt ridicate de la sediul redacției unica.md din Chișinău. Copilul care va câștiga premiul oferit de Ingenium va beneficia de programul educațional care se desfășoară doar în Chișinău.

 

Cu voucherul de la Papirus puteți achiziționa orice obiect/obiecte dorite în valoare de 500 lei, din magazinul de Birolux situat pe strada Armenească, 19.

Cu voucherul oferit de Centrul educațional pentru copii ”Ingenium” puteți alege orice program de dezvoltare.

Înscrie-te în concurs

Numarul total de participante 51
Numarul total de voturi 19290