Baby Star - Participanții

Chebeş Nichita

Câștigătorul lunii anterioare cu 2259 voturi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Atenție!

  1. De pe un singur computer se poate vota o dată la 30 minute.
  2. Odată desemnată câstigătorul lunii, voturile acumulate de toți participanții se anulează. Persoanele a căror profile au acumulat mai puțin de 50 de voturi vor fi șterse şi va fi necesar să vă înregistrați din nou.
  3. Fii atentă la data limită de voting - 31.03.2017!

Vezi cum a fost răsfăţaţi câştigătorii Beatrice Roabeş, David Prodan, Doina TverdohlebPuiu GabrielAndrian Brenic, Sofia Ţurcanu, Ilinca Soltan, Aureliu Tîltu, Vlad Godorozea, Eremia Culiuc, Răzvan Ciprian Anton, Gabriela Furdui, Mădălina JereghiIana Vedeneeva, Patricia Poiată.

Pentru a vedea care este regulamentul de votare accesează link-ul!

baner final

BABY STAR

ingenium

Unica.md te premiază

Premiul 1: Papiurus oferă un voucher în valoare de 500 lei și Chicco un set de produse pentru micuți (Gel de duș și Loțiune de corp) copilului care a acumulat cel mai mare număr de voturi, indiferent de vârsta care o are.

Premiul 2: Centrul educațional pentru copii ”Ingenium” oferă un voucher în valoare de 1000 de lei și Chicco un set de produse pentru micuți (Gel de duș și Loțiune de corp) copilului care are 4 anișori și care a acumulat cele mai multe voturi (intră în competiție doar copii de la 4 la 6 ani).

Premiul 3: Chicco oferă un set de produse pentru micuți (Gel de duș și Loțiune de corp) micuțului care s-a clasat pe locul II conform numărului de voturi, indiferent de vârsta care o are.

Atenție! Premiile sunt ridicate de la sediul redacției unica.md din Chișinău. Copilul care va câștiga premiul oferit de Ingenium va beneficia de programul educațional care se desfășoară doar în Chișinău.

 

Cu voucherul de la Papirus puteți achiziționa orice obiect/obiecte dorite în valoare de 500 lei, din magazinul de Birolux situat pe strada Armenească 19.

Cu voucherul oferit de Centrul educațional pentru copii ”Ingenium” puteți alege orice program de dezvoltare.

Înscrie-te în concurs

Numarul total de participante 85
Numarul total de voturi 18149