Contul Simonei Halep a fost spart. Ce mesaj au transmis hackerii și câți bani au cerut?

Simona Halep a fost victima hackerilor, iar aceștia au reușit să-i spargă contul de Instagram, din fericire pentru puțin timp. Cei care au intrat în posesia profilului jucătoarei de tennis au postat mesaje înșelătoare și au cerut bani.

separator
Nu doar că profilul de Instagram a fost spart, dar aceștia au cerut bani în numele Simonei Halep, iar apoi au postat la InstaStory mai multe mesaje dubioase, printre care anunțau și că le oferă bani, dar și un telefon gratis, potrivit viva.ro.

„Hei, mă poate ajuta cineva? Sunt blocată în Elveția, iar contul meu bancar nu merge aici. Am nevoie de 500 de dolari. Sunt dispusă să plătesc 1.500 de dolari până în weekend. Am un cont pe Zelle. Aplicația Venmo nu merge dintr-un anumit motiv. Vă rog, nu mă mai întrebați dacă primesc bani prin Venmo. Este atât de rușinos„, au fost mesajele apărute și șterse de pe contul Simonei.

Din fericire, această problemă a fost remediată destul de rapid, iar Simona Halep a reușit să șteargă toate mesajele apărute pe profilul ei. Reacția Simonei Halep, după ce contul ei a fost spart

„Vă rog să ignorați hackerii care momentan se distrează pe contul meu de Instagram. Știm de acest lucru și lucrăm la el. Sperăm că problema va fi rezolvată cât mai repede’, a anunțat Simona Halep, pe Twitter. Ceva mai târziu, a venit cu o completare: „Totul a fost curățat’.

alte Articole interesante