Copaci doborâți și 80 de localități, fără electricitate, din cauza vremii

Capriciile vremii au făcut ravagii în toată țara. Vântul a doborât deja mai mulți copaci în Capitală, afectând traficul, iar mai multe localități au fost deconectate de la energia electrică.

separator

copac
Potrivit Serviciului Situații Excepționale, în jurul orei 08:00, drept consecințe ale vremii nefavorabile, în țară erau înregistrate drept deconectate parțial de la energia electrică 79 localități din 10 raioane, dintre care, raionul Criuleni, Strășeni, Orhei, Ialoveni, dar și orașe din UTA Găgăuzia.

Totodată, au fost înregistrați doborîți 35 copaci, iar 7 automobile au fost deteriorate în Chișinău de arbori și crengi, fără ca nicio persoană să aibă de suferit.

copac1 copac2 copac3

Drept exemple unde au intervenit salvatorii pentru defrișarea și ridicarea copacilor, pot fi numite strada G. Coșbuc 3 din Chișinău, str. V. Alecsandri nr 28, dar și Str. Gh. Asachi.

În raionul Dubăsari, salvatorii au intervenit pentru tractarea unui camion, care deraiase de pe traseu, Situația este monitorizată în continuare de angajații SPCSE, iar salvatorii și pompierii sînt gată să intervină pentru ajutor cetățenilor.
Sursa: dse.md

alte Articole interesante