Coperțile anului 2014 pe Unica.md!

În ultimele zile ale anului 2014 facem totalurile. Iată care sunt cele mai tari ședințe foto realizate de Unica.md

separator

Am început anul cu una dintre cele mai sexy prezentatoare tv, Felicia Sîrbu, care ar fi putut deveni nora președintelui.Aceasta a jucat rolul unei femei fatale.

Pe coperta lunii februarie am avut-o pe Indiana, care a intrat perfect în rolul unei indience veritabile.

Cu Loretta Handrabura am purtat o discuțíe mai sentimentală. Viceminista educației a povestit despre mama, pe care a pierdut-o la 24 de ani.

Miss Unica Sport 2013, Oxana Vladicescu  și instructoarea Stela Croitor  s-au transformat în cele mai înrăite fashioniste. Acestea au fost surprinse și fotografiate cu pachetele pline de cumpărături.

Anatol Durbală a găsit timp pentru a-i da mamei o mână de ajutor. Cei doi au lucrat în grădină, au legat vița de vie și au stat pe prispa casei părintești.

Avocații Eduard și Corina Digore sunt un cuplu de succes atât în carieră, cât și în viață. Cei doi conduc afacerea – ”Casa de avocatură Digore”. Cuplul, alături de fiul lor, Ernest au acceptat să pozeze într-o ședință foto la patru ace.

Actrița Margareta Pântea a acceptat să fie protagonista  unei ședințe foto de familie. Alături de Alexandru Cozub, Margareta Pântea a devenit femeie fericită și de 3 ori mamă.

Natalia Gordienko a dat de gustul tenisului. Interpreta s-a transformat pentru câteva ore într-o adevărată profesionistă. “Tenisul se combină foarte bine cu temperamentul și cu felul meu de a fi. Antrenorul mi-a sugerat această idee, iar mie mi-a plăcut atât de mult încât mi-am cumpărat tot echipamentul necesar”, spunea Natalia.

Înainte de a-l naște pe Lucian, echipa Unica.md i-a convins pe Veronica și Ion Paladi să accepte provocarea de a apărea într-o sesiune foto la iarbă verde.

Am fost curioși să aflăm ce scenarii de viață au cele mai frumoase femei ale Moldovei. Miss-urile Ina Codreanu, Irina Babusenco și Marina Chivaciuc au pozat alături de odraslele lor.

Unica.md le-a scos din anonimat pe cele mai sexy instructoare de la Unica Sport. Aliona Trifan de la filiala „Bio Shape”, Irina Gurgurov -„Silueta Plus” și Stela Solomon de la ”Sport Line” și-au etalat siluetele în costume de baie, la piscină.

Înainte de Sărbătorile de Iarnă, Cristina Moldovanu ne-a demonstrat că nu este unica frumusețe din familia politicianului Mihai Moldovanu. Prezentatoarea tv, mama și sora ei și-au scos rochiile de sărbătoare și au pozat pentru coperta lunii decembrie.

alte Articole interesante