Corpurile neînsuflețite ale femeii și fiului ei, au fost scoase din ruine

Cadavrele celor două persoane decedate în urma exploziei din 6 octombrie au fost scoase de sub dărâmături. Lucrările au durat până la ora 2:00 noaptea. Și în aceste ore, mai mulți pompieri și salvatori lucrează la fața locului.

separator
Între timp, autoritățile anunță că o bătrână de la etajul 15 este dată disparută în continuare, iar doi dintre răniți rămân internați la spitalul de Urgență. În timpul deflagrației, au fost distruse apartamentele a patru etaje. Intrarea în clădire este sistată.

Totodată, locătarii din scara afectată au putut intra în apartamente pentru a-și lua haine și cele necesare. Au fost pregătite 100 de pachete de mâncare. 8 persoane sunt la moment la spitalul Căi Ferate, iar 2 persoane rămân internate în spital..

Este vorba despre un pompier si proprietara apartamentului unde s-a produs explozia. Femeia de 32 de ani, în apartamentul careia s-a produs explozia a fost rănită și transportata la spitalul de Urgență. Potrivit medicilor, ea este inconștientă.

Femeia decedată și copilul acesteia, împreună cu soțul ei, se aflau în apartament, în momentul deflagratiei, iar după bubuitură au rămas prinși sub dărămături. Bărbatul, de origine cameruneză, a fost salvat. Acum, acesta încearca să adune bani pentru a-și înmormânta soția și copilul. Potrivit prietenilor familiei, bărbatul are nevoie maximă de ajutor, întrucât a pierdut tot ce avea în urma tragediei.

alte Articole interesante