Costi Burlacu și Corina Țepeș sărbătoresc alături de moldovenii din Chicago! Foto

În timp ce mulți moldoveni sărbătoresc acasă Ziua Independenței și își împărtășesc impresii, alți conaționali de ai noștri trăiesc emoții departe de casă. Chiar dacă sunt stabiliți peste hotarele Moldovei, sunt mereu cu gândul la baștină și țărișoara lor dragă.

separator

Interpreții Costi Burlacu și Corina Țepeș se află în aceste zile în SUA, la Chicago, având onoarea să participe în cadrul Festivalului “Inima mea e Moldova”, organizat de către moldovenii din diaspora. Astfel că artiștii sărbătoresc Ziua Independenței alături de moldovenii stabiliți în SUA, care s-au adunat cu drag la Chicago, la spectacolul care le aduce Moldova mai aproape.

Artiștii Costi Burlacu și Corina Țepeș au avut parte de o primire caldă și receptivă, din partea celor peste o mie de oameni prezenți la festival.

O locație superbă, cu un decor tradițional și multe surprize pregătite de organizatori, cu muzică bună și distracție ca la carte sunt ingredientele unui eveniment de nota 10, care a adunat moldoveni din toate colțurile continentului!      

alte Articole interesante