Crăciun de poveste: ce cadouri să oferi iarna asta?

E din nou perioada din an în care suntem mai generoși, mai tandri și mai visători. Orice am face, gândul ne zboară la ninsoare, luminițe, colinde și cadourile de sub brad! Dacă vrei să-ți suprinzi cu un cadou deosebit prietenele, iubita, soția, mama sau o altă femeie care-ți face viața mai frumoasă și încă n-ai completat lista lui Moș Crăciun, suntem aici să te ajutăm!

separator

amma shoes a intrat deja în spiritul sezonului și te molipsește și pe tine! Iată câteva idei de cadouri inspirate:

Un set călduros de mănuși și căciulă

„Te-ai îmbrăcat bine?”, „Vezi să nu răcești!” Acestea sunt feluri prin care spunem, de fapt, „te iubesc” sau „ai grijă de tine!”.  Ca să-i fie mereu cald, dăruiește-i o pereche de mănuși și o căciuliță din lână, în culori vesele.

Ai de unde alege, în colecția de sezon amma shoes a adunat modele pe orice gust: fesuri simple pentru un stil lejer, căciuli tricotate în nuanțe pastelate și romantice, fesuri cu moț mai jucăușe și copilăroase, mănuși cu blăniță sau cu accesorii feminine.

O pereche de pantofi roșii ca focul

Magia pantofilor roșii – oricât de simplu te-ai îmbrăca, atunci când îi porți, tot vei fi regina balului!
Complimenteaz-o cu o pereche de stileto în culoarea preferată a Crăciunului, cu siguranță vor fi nelipsiți din ținutele ei de la petrecerile de Sărbători. Și în plus, îi va putea purta și în restul anului, la întâlniri și cocktailuri.

Pantofii roșii sunt un accesoriu în sine, înviorează garderoba și oferă multă încredere!

Încălțăminte confortabilă pentru zile geroase

Anul acesta avem o iarnă cu ninsori și nu e nevoie să îngheți de frig ca să arăți bine. Mai ales că la amma găsești atât de multe perechi de încălțăminte comode și călduroase: botine elegante din piele întoarsă și cu toc gros, ghete îmblănite cu talpă joasă și stabilă, cizmulițe casual frumos accesorizate.  Numai bune de împachetat și pus sub brad, nu?

Bijuterii care să o pună în valoare

O strategie a doamnelor și domnișoarelor de a fi mereu prezentabile fără prea mult efort este de a combina piese vestimentare de bază cu accesorii statement care ies în evidență.

Așa că de ce să nu te gândești și la un colier îndrăzneț, supradimensionat, care îi va condimenta ținutele?
Vezi ce i s-ar potrivi!

O geantă stilată

După pantofi, gențile sunt imediat în topul oricărei femei. Mereu mai este loc de încă una în dulap!
Cum geanta este un accesoriu de bază, care o însoțește pretutindeni, un astfel de cadou îi va aminti în fiecare zi de tine. Oferă-i cadou o deosebită geantă bordo – în tematica sezonului, o poșetă de mână mică și cochetă sau de ce nu, o clasică geantă neagră, ce nu se demodează niciodată.

Gift Card

Se întâmplă să rămâi în pană de idei sau să nu te poți decide – știm cum e când îți fac cu ochii mai multe produse. Ori pur și simplu nu vrei să dai greș cu alegerea. În astfel de situații, calea cea mai potrivită e să dăruiești un Gift Card valoric. Las-o pe ea să se distreze la cumpărături și să își aleagă cadoul la care visează de ceva vreme!

Poți comanda cadourile online sau poți veni să le alegi direct din magazinul amma shoes!

Adresa: Chișinău – Str. Bănulescu-Bodoni, 10
Telefon: 0600 88 444
www.ammashoes.md

alte Articole interesante