Crăciunul Copiilor – cea mai mare distracție pentru toată familia

Pregătiți-vă pentru cea mai superbă sărbătoare de Crăciun alături de cei mici! Pe data de 15 decembrie, revista ODORAŞ organizează o petrecere unică, la care vor participa mai multe centre de creaţie, cu ateliere creative și master-class-uri, adevărate ocupații pe placul copiilor! De asemenea, în aceeași zi va avea loc un concert de sărbătoare cu vedete din țară, multă distracţie cu personaje de poveste, dar și un târg de Crăciun! Nu va lipsi, nici Moş Crăciun, care va aduce daruri plăcute pentru fiecare copilaş!

separator

Detalii despre eveniment găsiți AICI. Puteți vedea ce ateliere de creație vor fi la eveniment accesând articolul de AICI. Iar cadourile pe care le va primi piciul din desaga Moșului le puteți vedea AICICrăciunul Copiilor va avea loc sâmbătă, 15 decembrie 2018, între orele 15.00 – 18.00 la Casa Sărbătorii (str. Ghioceilor 1, Moldexpo).

Biletele pot fi găsite pe https://iticket.md/event/craciunul-copiilor-2018 sau la redacția Odoraş (Casa Presei, str. Puşkin 22, et. 5, of 520). Telefon de contact 0(79) 955436.

Moş Crăciun va bucura cu daruri plăcute toţi copiii! Nu vor lipsi concursurile interactive şi tombola cu premii la finalul evenimentului. Tradiţional, la Crăciunul Copiilor, invităm şi familiile cu tripleţi şi cvadrupleţi născuţi în anul curent, pe care încercăm să-i ajutăm cu daruri necesare copiilor, ajutaţi de sponsorii evenimentului. Pentru că nu e simplu să creşti mai mulţi pici odată!

alte Articole interesante