Crime în serie. Două tinere din Caracal au fost răpite și tranșate de șoferul care le-a luat cu mașina, la ocazie

Crimele care au oripilat România. Un mecanic auto din Caracal ar fi omorât mai multe tinere din localitate și împrejurimi pe care le-ar fi luat în mașina personală pe când făceau auto-stopul. Printre acestea ar fi și Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani, care a dispărut în 24 iulie, după ce s-a urcat într-o mașină de ocazie.

separator

De asemenea, printre victimele presupusului criminal (în vârstă de 65 de ani) s-ar mai afla o altă tânără dispărută și picată în mâinile lui în mod similar ca și Alexandra.

Fetele seamănă ca înfățișare și au și vârste apropiate. Prima, Mihaela, a dispărut în 14 aprilie, când a plecat de acasă, din comuna Dioști, spre Caracal, pentru a scoate bani de la bancomat. La întoarcere, a luat o mașină la ocazie și de atunci nu a mai văzut-o nimeni.

La trei luni distanță, în 24 iulie, a dispărut și Alexandra Măceșanu, din comuna Dobrosloveni. Se întorcea spre casă, din Caracal, de la liceul la care învață.

Surse apropiate anchetei au declarat că fata dispărută recent a sunat joi la 112 să anunţe că este ţinută captivă într-o casă, însă apelul a fost întrerupt la câteva secunde. După apelul tinerei, poliția a cerut sprijinul serviciului de comunicații pentru a identifica locul exact, fiindu-i comunicate însă coordonate de pe o arie destul de mare, dintre care trei greșite, fără niciun rezultat.

La o altă adresă, însă, indicată ulterior, percheziţiile au început vineri dimineaţă. La această adresă, unde locuieşte un bărbat, conform surselor citate, au fost găsite resturi calcinate, dar şi haine şi bijuterii. Unele ar corespunde cu cele purtate de una dintre fete.

Anchetatorii au făcut două percheziţii până să ajungă la casa unui bărbat de 57 de ani, fost mecanic auto. La locuința presupusului criminal, s-au efectuat săpături în curtea acestuia, în căutarea altor potențiale victime. Potrivit Antena 3, bărbatul trăia singur. El ar fi lucrat foarte mult timp în Italia, unde întreaga lui familie ar fi rămas soția și cei patru copii ai săi. Obișnuia să angajeze oameni din sat să-i muncească în casă, dar și să ia oameni, în special femei, la ocazie, după cum spun cei care-l cunosc, citați de Antena 3.

„Un om care nici prin cap nu-ţi trecea că ar putea să facă asta. Îşi luase de curând o dubă, se ocupa cu târgurile, cumpăra dintr-o parte şi vindea în alta: păsări, porumbei, ce-i cădea la mână ieftin, cumpăra şi vindea în alte târguri. Soţia şi copiii sunt plecaţi în Italia. El locuia singur“, a declarat un vecin.

Alexandra Mihaela Măceşanu, victima criminalului din Caracal, este nepoata lui Alexandru Cumpănașu, preşedintele Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României. Fata a reușit să sune joi, 25 iulie, de mai multe ori la 112 de pe un telefon vechi cu taste găsit la locuința criminalului. Poliția nu a reușit însă s-o localizeze la timp și s-o salveze, aruncând vina pe serviciul de telecomunicații care i-ar fi indicat mai multe locații greșite.

Într-un interviu acordat Știrilor ProTV, Alexandru Cumpănașu a povestit ce a vorbit victima la telefon cu polițiștii.

”Le-a spus că este legată cu o sârmă de picioare, că a fost violată, că este sechestrată, că a fost bătută. Nu ştia unde se află, le-a dat nişte indicii. Le-a spus tot ce a putut ea, cauta adrese acolo, tot ce a putut ea.

Ar fi vorba despre mai multe victime, spun surse din anchetă. Totodată poliţiştii au de rezolvat cazuri de dispariţie fără indicii, inclusiv a două adolescente, despre care nu se mai știe nimic.

Suspectul în casa căruia se fac acum căutări are 57 de ani şi este fost mecanic. La faţa locului au ajuns echipe de specialişti pentru verificări.

A fost scoasă şi apa din fântâna şi se fac săpături în curte. Într-un butoi ar fi fost găsite mai multe rămăşiţe, care par a fi umane. Surse din anchetă spun că ar fi vorba despre trei victime, însă nu este exclus ca numărul lor să fie mai mare.

 

sursa

alte Articole interesante