Cristi Aldea-Teodorovici, despre scandalul cu cei de la Carla’s Dreams: “Legea îmi dă dreptate„

După conflictul care s-a iscat între Cristi şi Carla’s Dreams, fiul artiștilor Ion și Doina Aldea-Teodorovici a organizat o conferință de presă. Iată ce le-a spus jurnaliștilor:

separator

f

Cristi Aldea-Teodorovici despre Carla’s Dreams: „O trupă care are ca denumire de piesă cuvânt rusesc, nu poate promova muzica parinților mei”

“Respect realizările pe care le-au făcut ei, în special cele de pe piața din România. Nu am nimic împotriva celor care consumă așa gen de muzică… E un scandal pe care nu mi l-am dorit. Totul a început pe 29 februarie, când am aflat de la prieteni despre înregistrarea cu pricina, plasată online. Imediat am încercat să iau legătura cu managerii trupei, dar n-am avut un răspuns, managerul mi-a spus că mă vor contacta imediat. Pentru că nu am fost sunat în prima zi, am notificat YouTube-ul despre încălcarea drepturilor, le-am trimis documentația și mi-au dat dreptate, au blocat aceste înregistrări în scurt timp. Peste 4 zile am fost contactat, dar nu am reușit să vorbesc cu ei…

Dacă trupa își dorește un omagiu, să o facă pentru prieteni și fani, nu public… mă simt dator să protejez creațiile lor și valorile pe care le-au promovat… De azi înainte, mi-aș dori ca toți artiști care vor să reinterpreteze piesele părinților, să mi se adreseze, să-mi dea un apel mie sau asociației “Două Inimi Gemene”, ca să reglementăm situația, bazându-ne pe articolul 11 al Legii.

Dacă nu au știut că noi vorbim azi despre asta, dacă sunt notificați de către mine în legătură cu publicarea fără acord, să fie dispuși la soluționarea disputei. Judecata va fi în cazul în care trupa va continua publicarea cover-ului din cont propriu sau o va face la concerte și promova pe internet.”

alte Articole interesante