Cristi Sambrițchi a lansat un nou videoclip pentru piesa ”Dacă pleci”

La început de toamnă, interpretul Cristi Sambrițchi a lansat o nouă piesă, intitulată ”Dacă pleci”. Chiar din primele acorduri se simt note de tristețe, durerea despărţirii şi ecourilor vocii plăcute a celei care pleacă.

separator

Muzica și textul îi aparține compozitorului Elias Tadeus, scenografia este realizată de Casa de producție video – Ciofilm și Casa de producție – Polykord Music, producător – Mirela Covali, eroina videoclipului – Nicoleta Bezer. Interpretul spune că ideea piesei i-a venit foarte spontan și este dedicată tutror celor care au suferit din dragoste sau au trecut peste o despărțire. Mai mult, piesa nu are nici o conotație cu propria sa viață. Iată ce detalii ne-a mai oferit Cristi despre piesă:

„Videoclipul a fost filmat la periferia Chișinăului, la „Vinăria Poiană”. Am ales acestă locație deoarece este modernă și corespunde totalmente cu tematica piesei. Ce ține de protagonista producției muzicale, am ales-o deoarece ne cunoaștem de mulți ani și suntem prieteni foarte buni. Este o fată talentată – aptitudine demnostrată încă de când  am lucrat împreună la o emisiune pentru copii.” 

Mai jos poți să vezi și tu videoclipul, lasă un comentariu despre acesta sau distribuie prietenilor!

alte Articole interesante