Cristina Gheiceanu, în căutarea istoriilor de succes ale românilor și moldovenilor stabiliți în Elveția!

Cristina Gheiceanu a revenit la job-ul care îi pace cel mai mult și care i-a adus faima. Jurnalista stabilită în Elveția a semnat contract de colaborare cu postul de televiziune ,,Diaspora TV Elveția” (Diaspora TV Switzerland).

separator
Cristina Gheiceanu va prezenta buletinul de știri în limba română. Totodată, moldoveanca va avea propria rubrică, pe care o va realiza chiar ea, cu istorii de succes ale românilor și moldovenilor stabiliți în Elveția.

,,Mulțumesc mult pentru toate cuvintele voastre calde și pentru mesajele de susținere! ❤️Mi-ați făcut ziua de ieri și mai frumoasă! Am o mare rugăminte la voi!!! Daca cunoasteti istorii de succes ale romanilor si moldovenilor, stabiliti in Elvetia, va rog sa ma anuntati! Eu voi fi responsabila de rubrica care imi place cel mai mult…cea de a va prezenta istorii frumoase ale celor ce au decis sa se mute aici, in Elvetia!!! Va imbratisez❤️”, a scris Cristina Gheiceanu pe profilul său de Facebook.

Dacă cunoști povești de viață de succes despre care crezi că este frumos să audă România Mare, scrie-i pe facebook prezentatoarei TV Cristina Cheiceanu.

alte Articole interesante