Cristina Gheiceanu, despre relația Adelei cu patrupedul casei: ,,Voi cum ați proceda?”

Deși a devenit mămică, Cristina Gheiceanu nu a renunțat la Sky, animalul său pufos de companie. Bloggerița a încercat să facă posibilul pentru a le împăca pe cele ,,două vedete ale casei” și se pare că i-a reușit.

separator
Sky are o relație acceptabilă cu Adela, fiica bloggeriței de numai 4 luni. Mai mult, se pare că legătura dintre cei doi este chiar una binevenită. Cristina le-a dezvăluit admiratoarelor sale cum reușește să țină un cățeluș în casă, având și un bebeluș.

Totodată, bloggerița s-a arătat curioasă să afle experiența altor mămici, în cazuri similare. Iată ce a povestit Cristina:

,,Tare interesantă relație are Sky cu Adela sau mai bine zis Adela cu Sky 😅. Adela a început să stea pe burtică cu capul sus, doar pentru a-l privi pe Sky. Când Sky nu era în preajmă, stătea un minut și gata, obosea! Cum apărea câinele uita de oboseala și de tot!

Acum, de ceva vreme parcă vrea să se miște și dă sărăcuța puternic din piciorușe, poate-poate îl ajunge, dar nu îi iese încă😅. Dacă plânge Adeluța, e suficient să îl punem pe Sky alături, râde imediat și e cel mai vesel copil din lume, mai ales dacă Sky îi linge picioarele🙈. Eu încă am frică să-i apropii prea mult. Deși, Adela ar fi cea mai fericită.

P.S. din câte vedeți, locul nostru preferat a devenit o saltea, pe care o punem în mijlocul casei și în care stăm “cocoțați” cu toții, inclusiv Sky, căci în pat nu are voie! Mămici, care aveți animale de companie, cum procedați? Ce faceți când câinele vrea să lingă într-una copilul? Cum a fost când micuțul a început să se târască prin casă?”.

alte Articole interesante