Cristina Gheiceanu, despre surprizele din timpul sarcinii: ,,Mă obișnuisem cu ideea că un Făt Frumos crește în burtica mea”

Cristina Gheiceanu trăiește una din cele mai frumoase perioade din viața unei femei. În curând, va deveni mămică, iar emoțiile sunt tot mai intense în așteptarea bebelușului.

separator
Între timp, frumoasa bloggeriță își împărtășește experiența maternității cu cititoarele sale. În timpul sarcinii, când burtica devine tot mai rotunjoară, multe mămici încearcă să intuiască în baza metodelor populare, tradiționale, ce poartă sub inimioară: o fetiță saun băiețel.

Cristina a dezvăluit pe blogul ei cum s-a simțit în perioada gravidității, dar și cum a aflat că avea o fetiță.

,,Salut, frumoasele mele. Heheh zic sa ne amuzam astazi un pic si sa aruncam o privire asupra legendelor babesti, care prezic sexul bebelusului. Cu siguranta, multe v-ati intrebat: Oare ce o fi? Fata sau baiat? Desi, e clar ca indiferent ce se ascunde in burtica, bucuria va fi aceeasi, curiozitatea se strecoara incet – incet, bat-o vina sa o bata.)

Eram si eu curioasa la fel ca voi, si trebuie sa spun, ca mai toate aceste legende mi-au prezis un baiat. De altfel, si eu parca ma obisnuisem cu ideea ca un Fat Frumos creste in burtica mea.))) Am aflat destul de tarziu ca vom avea o fetita, pentru ca rusinoasa noastra nu vroia sa ne arate nimic, de aceea ideea ca avem un baiat se instalase destul de bine in mintea mea. Nu mai spun si de toata lumea care se dadea cu parerea si la fel, toti imi spuneau: “Oooo acolo precis e un baiat!”)))

Haideti sa vedem totusi, cat de precise sunt aceste preziceri si ce s-a adeverit la mine.))

1. Forma burtii… se spune ca daca burta este mai arcuita, atunci ascunde un baiat si daca e mai rotunda si mai plata, atunci e fata. Ei din cate vedeti aici “babutele” au dat gres, cel putin in cazul meu.)
2. Greturile din primul trimestru… legenda spune ca daca ai o sarcina toxica, cu greturi atunci, sigur e fetita, iar daca primul trimestru e unul usor, atunci e baiat. Am trecut atat de usor de primul trimestru, fara pic de greata si stari de rau si totusi, e fata.)
3. Acneea in sarcina … cica fetele, fura din frumusetea mamei si ii dau acnee, pe cand baietii, nu. Nu stiu, daca mi-a furat din frumusete sau nu, dar acnee mi-a dat cat pentru toata adolescenta.))) Asa ca, e prima superstitie care, in cazul meu s-a adeverit.

Citește continuarea pe cristinagheiceanu.com

În cazul tău, s-au adeverit superstițiile legate de sexul bebelușului?

alte Articole interesante