Bloggerița Cristina Surdu, vacanță de vis într-o destinație exotică! Iată ce cadou i-a făcut soțul

Cristina Surdu își petrece vacanța într-o destinație exotică. Bloggerița este răsfățată la maximum de soțul ei, arhitectul italian Luca Corradi, care i-a făcut cadou o vacanță, și nu una obișnuită!

separator
Cristina își va sărbători ziua de naștere pe 12 februarie, însă a primit deja cadoul – o vacanță în Zanzibar, Tanzania! Bloggerița se arată extrem de încântată de această destinație inedită pe care o explorează pentru prima oară. Aceasta împărtășește cu cei peste 110.000 urmăritori de pe Instagram poze inedite cu priveliștile de vis, nisipul alb, palmierii spectaculoși și apa cristalină.Bloggerita e fascinată pentru destinația aleasă:

,,În nici un loc nu veți putea vedea apa în atâtea culori cum e aici. Într-o zi își schimbă fața de mii de ori: verde, blue, turcoaz, albastru închis, alb. În zona aceasta oceanul e un pictor. Doamne, cât e de frumooos. În plus, te regăsești aproape singur în apă, pe plajă. (…) Nisip alb, 59 de nuanțe ale oceanului albastru, palmieri peste tot… Acest loc este înconjurat de tăcere… toată ziua auzi doar suflul oceanului și al palmierilor”, scrie Cristina pe pagina sa de socializare.

Iată cum se răsfață bloggerița în vacanța în Africa!

alte Articole interesante