Cu drag de mama: Diana Brescan, interpretă

În ajunul Zilei de 8 Martie, interpreta Diana Brescan își deschide sufletul și ne dezvăluie detaliile din culisele unei relații adevărate de prietenie dintre o mamă și fiica ei.

separator
Mama are un rol bine determinat în viața fiecăruia, dar cine a spus că ea nu poate fi și cea mai bună prietenă a ta? Să ai o relație cu mama la acest nivel, se pare, e ceva special. ,,Mama e cea mai bună prietenă a mea de când mă ştiu, cu ea am o relație aparte. Ea m-a ajutat și m-a susținut mereu în scopurile și visurile mele. Când eram mică, îmi spunea de nenumărate ori că sunt cea mai bună și că, sigur, voi avea succes în ceea ce fac, iar pentru asta îi mulțumesc! Pentru faptul că m-a încurajat la momentul potrivit și mi-a crescut sentimentul de încredere în propria persoană și propriile forțe. 

Datorită ei, știu ce îmi doresc și unde aș vrea să ajung. Pentru că a fost mereu cea mai bună prietenă a mea, confidentul meu, am ajuns să știu foarte bine cum funcționeaza relațiile adevărate de prietenie și să îmi aleg ușor oamenii cu care am plăcere să comunic mai des. Îi sunt recunoscătoare pentru modul în care m-a crescut în toți acești ani. Nu cred că cineva mă poate cunoaște la fel de bine ca ea”.,,Atunci când am o bucurie sau o problemă, pe ea o sun întâi. Mama m-a îndrumat să fac muzică și datorită ei sunt ceea ce am ajuns să fiu acum! Când eram mică și făceam primii pași în scenă, mama era alături de mine. Și de-a lungul anilor, mi-a oferit cea mai importantă lecție: Să ajung acolo unde îmi doresc, indiferent de suișuri și coborâșuri, și să muncesc pentru asta, să fiu bună în ceea ce fac! Îi doresc să fie sănătoasă și să se simtă fericită și iubită. Eu voi fi alături de ea ❤️!”

alte Articole interesante