Cu drag de mama: Ecaterina Lica, medic

Gestionarea unei afaceri nu este un lucru ușor, însă dacă antreprenoriatul și ambiția ți se trag din gene tot ce rămâne să faci este să acționezi pentru a-ți împlini visurile. Astăzi, este o femeie independentă și de fiecare dată când are ocazia nu uită să le arate recunoștință părinților pentru succesul profesional și educația aleasă.

separator

În Luna Femeii, medicul Ecaterina Lica, directorul clinicii estetice ,,Doctor Lica”, ne vorbește despre mama sa, omul de la care a moștenit perseverența, curajul și corectitudinea.,,Mama, Lica Tatiana, este proprietara S. A. Prichindel, iar de profesie este inginer-tehnolog alimentar.

Mama este activă, energică, puternică și corectă. Și e unică, pentru că e mama mea, cea mai bună și iubită. Mama a jucat mereu un rol de mentor, care m-a îndrumat pe calea spre succes.

Am o relație frumoasă cu mama, ne înțelegem bine, pentru că e un om foarte pozitiv, iar atunci când vreau să o răsfăț, nu trebuie să uit că pentru ea răsfățul înseamnă activitate, acțiune. Prin urmare, mergem în călătorii frumoase, în special la mare, pentru că îi place marea, la concerte sau la plimbări în aer liber.”

,,Mama este cea care m-a învățat să fiu puternică, să am mereu un vis și să tind spre realizarea lui. Îi mulțumesc pentru că m-a învățat să muncesc, să fiu femeie independentă și tot ceea ce fac să fac cu dragoste și pasiune.

În copilărie, mergeam deseori la mare, iar în adolescență, îmi plăcea să fiu implicată în munca mamei, la magazinul alimentar, la cafenea și în secția de patiserie. Era mereu interesant și se pare, foarte important pentru viitorul meu. Încă atunci am aflat cum trebuie să administrezi o afacere proprie.”

,,Când mă așteaptă cu drag la ea acasă, pregătește cele mai gustoase bucate, cel puțin de 5-6 feluri. Îi place să fie primitoare cu oaspeții și să ne adune să petrecem timp împreună cu toata familia.

Mamei îi doresc în primul rând sănătate, să fie fericită, veselă, împlinită și răsfațată de tata! Te iubim, mamă!”  

alte Articole interesante