Cum arată Anca Serea însărcinată în opt luni şi jumătate, cu al șaselea copil?

Vedeta din România se pregăteşte să îl aducă pe lume pe cel de-al șaselea copil al său, o fetiță. Anca Serea numără zilele până îşi va strânge în braţe mezina.

separator

Vedeta de peste Prut a reușit să intre în atenția publicului pentru silueta sa și condiția fizică impecabilă pe care o afișează în mod constant, chiar dacă este mamă a 5 copii, iar cel de-al șaselea bebeluș e pe drum. Zilele trecute, Anca Serea a postat o nouă fotografie pe contul ei de Instagram, iar fanii au fost surprinşi să vadă cât de bine arată vedeta cu puţin timp înainte de naştere. Fosta prezentatoare a mărturisit că este deja însărcinată în 8.5 luni, ceea ce înseamnă că nu mai e mult până va deveni din nou mamă. Fanii au complimentat-o pe vedetă pentru silueta ei şi totodată i-au urat naştere uşoară.

Fosta prezentatoare TV din România, Anca Serea, şi muzicianul Adi Sână formează un cuplu de 8 ani. Cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Anca a mai fost căsătorită, însă a rămas văduvă la numai 28 de ani. Din relaţia cu afaceristul Filip Poplingher, Anca are doi copii, pe David (17 ani) şi pe Sarah (11 ani). 

sursa

alte Articole interesante