Cum arată, astăzi, actrița care a jucat rolul Fecioarei Maria în filmul ”Iisus din Nazaret”?

Olivia Hussey a devenit cunoscută în întreaga lume  pentru rolul Fecioarei Maria, din filmul ”Iisus din Nazaret”. Au trecut 41 de ani de la premiera filmului care a consacrat-o, actrița având doar 26 de ani la momentul respectiv, însă aceasta arată remarcabil.

separator
Filmul „Iisus din Nazaret” s-a bucurat de un succes enorm, iar în fiecare an este difuzat de televiziuni, devenind o „tradiție” a sărbătorilor de Paști. Anul acesta s-au împlinit 41 de ani de la lansarea filmului, dar pe actorii principali cu greu îi mai recunoști. Olivia Hussey va împlini luna aceasta 67 de ani.

Pe lângă Robert Powell, care l-a jucat în film pe Iisus, un alt rol emblematic l-a avut actrița argentiniană, Olivia Hussey, considerată una dintre cele mai frumoase actrițe care au interpretat-o vreodată pe Fecioara Maria într-un film despre viața lui Iisus Hristos.

Olivia a fascinat cu frumusețea ei pură și cu ochii superbi, de un albastru clar, având un chip angelic. Pe 17 aprilie va împlini 67 de ani și deși arată impecabil la vârsta ei, actrița s-a schimbat total și pare de nerecunoscut. Brunetă și cu ochelari de vedere, trecerea timpului și-a pus clar amprenta pe chipul ei, aceasta preferând să îmbătrânească natural. Olivia nu a apelat la operații estetice sau injecții cu botox pentru a-și menține tinerețea.

sursa

alte Articole interesante