Cum arată părul natural al lui Meghan Markle! Imagini rare cu ducesa de Sussex

Meghan Markle atrage admirația de fiecare dată când apare în public, atât prin stilul ei vestimentar elegant, cât și prin modul în care își aranjează părul. Ducesa de Sussex are un păr brunet, drept, lucios și foarte bine întins, însă foarte puțină lume știe că părul natural al ducesei este foarte creț.

separator
În realitate, ducesa a moștenit trăsăturile mamei sale, Doria Ragland, care este de origine africano-americană. Astfel, Meghan se poate lăuda cu podoaba ei capilară, specifică femeilor de culoare. Mai exact, Meghan are părul creț. Dacă în tinerețe își purta cu mândrețe părul natural, de când a devenit celebră și a început să joace în serialul „Suits”, Meghan a apărut în public doar cu părul întins. Meghan Markle folosește foarte mult balsam. Prezentatoare TV, Kamie Crawford, care a declarat că este admiratoare a actriței, a arătat în emisiunea ei, imagini cu părul natural afro al lui Meghan, declarând: „Avem bucle la palatul regal”. Mai mult, Crawford a spus în glumă că ar trebui să se facă o petiție în care să i se ceară lui Meghan să dea o tură în jurul palatului cu părul abia spălat. De altfel, aceasta a subliniat că fosta actriță este frumoasă și cu părul creț și cu el întins.

Soția prințului Harry a mărturisit că oferă o îngrijire foarte mare părului ei. Folosește foarte mult balsam și obișnuiește chiar să-și perie părul cu o periuță de dinți pe care aplică fixativ. „Îmi pun în păr mai mult balsam decât vă puteți imagina. Și nu-i las niciodată pe stiliști să-mi tapeze părul pentru volum. Nu e sănătos deloc pentru păr”, a declarat Markle.

sursa

alte Articole interesante