Cum își face Lilu cumpărăturile?

Prezentatoarei Tv îi pasă de viitorul planetei și cel al copiilor săi și încearcă zilnic să facă pași mici spre un scop măreț. Lilu și familia sa au renunțat la pungile de plastic.

separator

Recent, prezentatoarea a dezvăluit cum se pregătește pentru a-și face cumpărăturile și a adunat mii de aprecieri, motivându-și intens urmăritorii virtuali. Și gata, toată lumea e decisă să facă schimbarea!

,,💚 Țin minte bine perioada în care Mămuca Ileana venea cu “setka” cu chefir în sticlă. De fapt în fiecare gospodărie erau într-un cui, agățate mai multe torbe din plasă împletită, fie din material. Toată lumea făcea cumpărături atunci, și nu aveau nevoie de pungi de plastic – așa cum folosim noi azi, orice chestie măruntă e împachetată în plastic.
În fiecare minut, la nivel mondial, sunt aruncate un milion de pungi din plastic. Se estimează că zilnic sunt folosite în lume 500 de milioane de paie din plastic și că peste 2,25 de miliarde de cafele sunt servite în pahare din același material. Și noi trăim înconjurați de gunoi toxic. E atât de greu să ne coasem, cumpărăm câteva torbe, și să le avem la îndemâna – în geantă, în portbagaj. Și să le folosim mai mulți ani? Hai să facem “la moda” trendy – sa Fii ECOol”, a scris Lilu.

Lilu a făcut furori cu torbițele din plasă:

,,Vreau și eu așa plasa ❤️”, ,,Apreciez ideia cu numita „setká” , ne aduce aminte de copilărie și bunici”, ,,Unde poate fi procurata așa o “setcă””, ,,Vreau și eu așa plasa ❤️”, ,,Da foarte placut sa plecii la cumparaturi cu asa torbite de „setka””, sunt doar câteva comentarii la postarea lui Lilu.

Nu-i așa că sunt trendy și, pe deasupra, ecologice! Hai să ne salvăm de plastic! Încurajează-ți și prietenii să o facă!

alte Articole interesante