Cum să porţi fusta tip creion în funcţie de silueta pe care o ai?

Fustele tip creion sunt un articol vestimentar clasic și elegant. Avantajul este că acest model de fustă îți poate scoate în evidență silueta și să te facă să arăți extrem de feminină. În același timp, fusta tip creion este un articol vestimentar destul de pretențios. Este iportant să știi cum să alegi modelul potrivit în funcție de silueta pe care o ai. Iată mai jos câteva sfaturi care îți pot fi de ajutor!

separator

Dacă eşti mică de statură, alege să porţi o fustă cu talie înaltă.

Multe femei mici de înălţime îşi doresc să ştie cât mai multe trucuri pentru a crea acel efect de câţiva centimetri în plus. Potrivită pentru acest look este fusta tip creion cu talie înaltă, aceasta ajutând la jonglarea cu dimensiunile.

Dacă eşti înaltă, încearcă o fustă midi.

La fel ca în cazul fustelor cu talie înaltă, fustele midi tip creion pot oferi un efect care să-ţi  mascheze înălţimea. O abordare foarte interesantă este aceea de a o purta alături de o pereche de pantofi cu toc kitten.

Dacă ai corpul în formă de clepsidră alege să porţi o fustă cu imprimeu.

Astfel, proporţiile  tale vor fi evidenţiate cu ajutorul unui model cu imprimeu bold sau cu un material neaşteptat care să te ajute să-ţi accentuezi talia îngustă şi şoldurile late.

Dacă silueta ta este dreaptă, optează pentru o fustă de tip wrap.

În felul acesta, fusta wrap tip creion se va potrivi perfect corpului tău pentru că va reuşi să definească talia cu ajutorul materialelor asimetrice pentru a crea iluzia formelor pe care ţi le doreşti.

sursa

alte Articole interesante