Cum scapi de celulită în timp ce dormi

Multe femei visează să scape de celulită peste noapte, dar cei mai mulți spun că visul nu va deveni niciodată realitate.

separator

Cu toate acestea există o armă secretă care te scapă de gropițele inestetice, și anume, somnul.

scapa-de-celulita

Dormi cu o oră în plus

Una dintre cauzele pricipale ale celulitei o reprezintă circulația proastă a sângelui. Toxinele se acumulează în organism, apa este reținută în țesuturi, grăsimile se depun mult mai ușor, pielea își pierde din elasticitate și îmbătrânește prematur. Și te alegi cu o celulită vizibilă.

Una dintre cele mai simple și mai eficiente metode de combatere a celulitei o reprezintă somnul de calitate. Cel puțin 8 ore de somn în fiecare noapte îți pot îmbunătăți aspectul pielii. Deoarece, în timp ce dormi, organismul intensifică circulația fluidelor, care permite eliminarea toxinelor și a apei în exces. Prin urmare, pentru a scăpa de celulită dormi cu cel puțin o oră în plus față de intervalul obișnuit.

Accelerează-ți metabolismul în somn

Un metabolism lent favorizează apariția celulitei. Așa că, încearcă să dormi mai mult, deoarece în timpul somnului metabolismul funcționează mai optim, arde caloriile și grăsimile, contribuie la refacerea mușchilor, te ajută să scapi de stres și în final, îți mărește nivelul de energie.

Tonifiază-ți pielea în timp ce dormi

Tratamentele pentru tonifierea pielii pot fi destul de scumpe, iar rezultatele de scurtă durată, însă trucul următor poate avea rezultate pentru toată viața.

În timp ce tu te odihnești, se activează diferite funcții ale organismului, întrucât acesta este capabil să se „regenereze” singur până la un punct. Somnul lung și dulce favorizează tonifierea pielii, prin stimularea circulaţiei sanguine, prin regenerarea celulară și prin mărirea producției de elastină.

Sursa

alte Articole interesante