Cum și-o amintesc artiștii pe Silvia Cărăuș! Astăzi, jurnalista este petrecută pe ultimul drum

Încă un om de artă a părăsit această lume. Jurnalista și interpreta Silvia Cărăuș s-a stins din viață pe 22 august, iar astăzi va fi petrecută pe ultimul drum. Artiștii autohtoni sunt devastați de durere, aceștia au scris și câte un mesaj în memoria Silviei Cărăuș.

separator

„O mare pierdere!
S-a stins din viață interpreta, omul de televiziune, realizatoarea emisiunii „DOR” – Silvia Cărăuș…
O adevărată enciclopedie muzicală, întotdeauna la curent cu toate, prezentă la cele mai importante spectacole, mereu prietenoasă și plină de sfaturi și sugestii pentru fiecare artist. Omul care a promovat și pus în valoare personalitățile culturii noastre într-un fel cu totul unic. Fiecare ediție a emisiunii „DOR” de la Televiziunea Publică realizată de Silvia Cărăuș sunt adevărate documentare care vor rămâne drept tezaur de aur pentru generațiile care vin. Silvia Cărăuș era una din puținii jurnaliști care făceau televiziune cu adevărat.
Emisiuni cu și despre artiști vor mai fi pe la diferite posturi TV, mai bune și mai puțin, mai cu vedete mai cu pseudo, mai cu hihihaha… dar la fel de bine pregătite, documentate, și abordate atât de profesionist cum o făcea Silvia Cărăuș nu știu când vom mai avea.
Dumnezeu să te odihnească în pace…
P.S. Ultima dată ne-am întâlnit în mai, la Filarmonică, la seara de creație a maestrului Gheorghe Mustea. Ne-a luat interviu, am mai discutat, iar la plecare m-a întrebat dacă știu cumva cum se mai simte Anatol Dumitraș…”, a scris Costi Burlacu.

silvia-caraus

„Postez cantecul „Vioara fidela” pentru prima data… Mi se parea prea trist… Dar acum eu sunt mai trista decat cantecul …S-a stins din viata colega si prietena noastra de la TV Moldova 1, Silvia Caraus…Scumpa noastra Silivica,tu ai fost ,esti si vei ramane un Suflet-Vioara…Iti dedic aceasta Premiera… Te iubesc mult…Dumnezeu sa te odihneasca,Silivica…”, a declarat Ludmila Bălan.

„Adio, Silvica!… Am aflat acum că ai plecat… si sunt bulversat. Pentru căldura pe care ai dăruit-o celor din jur prin emisiunile tale, filmele tale, vorbele tale, atitudinea și dragostea ta pentru oameni, pentru cultură… ai meritat un loc plin de lumina, pace și liniște divină! Feciorașul tău, de care iti aminteai cu lacrimi si durere atât de des, probabil, s-a bucurat revazându-te acolo… Odihnește, draga noastră colegă și prietenă neobosită! Fie-ți veșnică amintirea!”, a zis Andrei Porubin.

13312920_954603657991377_3701608425111473624_n

„Scumpa și draga prietena mă lasi cu o tristețe mare.
Vestea ca ai plecat dintre noi m-a doborât.
Dumnezeu sa te odihnească chip frumos. Nu te vom uita ,niciodată, vei rămâne mereu in amintirea mea o doamna de mare calitate omeneasca.Inima buna și mereu receptiva,alaturi de lume la bine și la greu.Adio!”, a scris Lenuța Burghilă.
„…Azi am mai pierdut un Om drag. A plecat la Domnu Silvica noastră, Silvia Caraus, un om deosebit, dar și un om de cultură, autorul minunatelor filme adevărate, cum au fost cele de la TV Moldova, „D`OR”…
Doamne, DE CE?!!!!….”, a spus Nicolae Josan.

alte Articole interesante