Cursul NLP Practitioner – unul dintre cele mai complexe programe de dezvoltare personală din România, din octombrie și în Chișinău!

Transformăți viață în 7 luni cu unul dintre cele mai complexe programe de dezvoltare personală din România, prezent acum și în Republica Moldova. Din octombrie, cursul NLP Practitioner va fi susținut și la Chișinău!

separator

Se spune vapoarele se află în siguranță în porturi, dar nu pentru asta sunt ele construite (John Shedd). De aceea, încercați să nu mai economisiți viața, ci o trăiți din plin. Cel mai complet și complex program de dezvoltare personală și formare profesională NLP din România și Republica MoldovaNLP PRACTITIONER îmbină practica și teoria într-un echilibru armonios adaptat la experiență personală a fiecărui cursant în parte.

Ce este NLP?

Programarea neurolingvistică este o abordare a comunicării, a dezvoltării personale și a psihoterapiei , create de Richard Bandler și John Grinder în California, Statele Unite în anii ’70. Creatorii NLP susțin că există o legătură între procesele neurologice (neuro-), limbajul (lingvistic) și modelele de comportament învățate prin experiență (programare) și că acestea pot fi schimbate pentru a atinge obiective specifice în viață.

Ce beneficii ai dacă parcurgi acest curs?

 • îmbunătățirea comunicării cu cei din jur și cu ține însuți,
 • creșterea stimei de sine și a încrederii personale,
 • gestionarea și autocontrolul emoțiilor prin creșterea inteligenței emoționale,
 • eliminarea stresului, frustrărilor și convingerilor limitative,
 • stabilirea obiectivelor și dobândirea rezultatelor dorite,
 • descoperirea zonelor de excelență personală prin dezvoltarea abilităților personale,
 • rezultate imediate și de impact în viață profesională și personală la nivelul performanțelor, relațiilor și dinamicii interioare,
 • experimentarea lucrului cu ceilalți pentru a-i ajută se dezvolte,
 • dobândirea a numeroase tehnici și metode de consiliere în artă coachingului,
 • îmbogățirea cu noi cunoștințe despre psihologia umană,
 • posibilitatea însușirii profesiei de consilier NLP,
 • materiale didactice și suport de curs consistente

Tematica generală a cursului:

 1. sește împlinirea în viață personală și profesională!
 2. Descoperă lumea din jurul tău!
 3. Împlineșteți visele!
 4. Trăiește viață așa cum vrei tu!
 5. Află cine ți!
 6. Ai curajul te schimbi!
 7. Evoluează!

Adela Petre, trainer acreditat NLPi®:

„NLP a intrat în viață mea mai întâi din necesitate. Am dorit înțeleg mai bine ce gândește și ce îmi transmite interlocutorul, fie era copilul meu, alt membru al familiei, un coleg, un subaltern, un manager, un client etc. De asemenea, am dorit transmit cu acuratețe și înțeleg conexiunile ce se leagă între oameni. Întrebarea pentru mine a fost: De ce uneori bunele intenții și sincronicitatea gândurilor nu sunt îndeajuns pentru a ne face  înțeleși?

Căutând răspunsurile, acum câțiva ani am ajuns la NLP unde am cunoscut omul potrivit ajute îmi găsesc calea și am realizat și eu sunt în locul potrivit.

Acesta a fost doar începutul! Ulterior a urmat fascinația descoperirii de sine și odată cu aprofundarea dezvoltării personale și convingerea acesta este drumul meu de urmat.

Despre mine pot spune sunt o fire deschisă, comunicativă, extrovertită, veselă, îmi plac călătoriile și mai presus de orice îmi plac oamenii. Absolventă a Facultății de Drept și cea de Marketing și Afaceri Internaționale, cu o experiență de peste 12 ani în management în diverse corporații, am decis în paralel îmi extind aria cunoașterii acreditându-  Trainer NLPi®, Basic & Advanced ThetaHealing® Practitioner,  Points of You® Explorer, Certified Life Purpose Coach, Trainer Acreditat ANC precum și în domeniul managementului la Stamford Global.

Modul cum mi s-a relevat totul, cum am înțeles frumusețea și complexitatea relațiior interumane și cum am relaționat cu ceilalți în diverse contexte, m-au făcut înțeleg toți oamenii au toate resursele necesare de care au nevoie pentru a reuși. Atunci mi-a fost limpede vreau -i îndrum pe cei dornici în călătoria NLP și cale a descoperirii de sine.

Va invit pășim împreună pe acest drum!”

Pentru mai multe informații  despre structura cursul NLP Practitioner, obiective, diplome, acreditări și costuri, accesați link-ul de mai jos:

https://chisinau.nlpintegrativ.ro

alte Articole interesante