Daniela Ciocanu: ,,Am avut o naștere nu tocmai ușoară, dar întâlnirea mea cu Ea a fost ceva divin!”

În urmă cu aproape 2 săptămâni, Daniela Ciocanu a născut o fetiță sănătoasă. Miranda a cucerit mediul virtual după ce părinții săi au publicat câteva poze de la prima ședință foto. Recent, tânăra mămică a dezvăluit detalii emoționante despre naștere și prima întâlnire cu fetița sa.

separator

Cei doi soți au avut parte de o experiență inedită, imediat după nașterea micuței.

„Am avut o naștere cu complicații și nu a fost posibil să o simt pe piept în prima secundă de viață, dar a stat alături cât eram pe masa de operație, a deschis ochii săi albaștri și m-a privit, m-am uitat preț de 15 minute țintă la ea și ea cuminte stătea spre mine, după a fost dusă la tatăl ei, care a pus-o pe piept și legătură lor e ceva cosmic”, a povestit Daniela pentru mamaplus.md.

Jurnalista a spus că a început fără complicații sau dureri, iar laptele e suficient și pentru rezerve. Acum, tânăra mămică și fetița ei se bucură împreună de o nouă viață, ,,fără griji, grabă, program fixat, zile, nopți”. Cele două, pur și simplu, savurează fiecare secundă.

 „Soțul a avut rol de mamă în primele două nopți, eu doar alăptam, după am gustat și eu din sentimentul divin, e magic să fii părinte, m-am îndrăgostit de un milion de ori mai tare de soțul meu în rolul lui de tată, e foarte aproape de noi, grijuliu și chiar mai rezistent uneori decât mine. Mulțumesc universului pentru familia mea.Plus avem și două bunici care ne vizitează zilnic. Și noi nu ne supărăm, ba din contra, apreciem efortul și susținerea lor. Ocazional ne vizitează o moașă, care ne învață lucruri importante, a mai adăugat Daniela Ciocanu.

Jurnalista a mai dezvăluit că ar putea să apeleze la o bonă, dar deocamdată nu s-a pus această necesitate, iar din toamnă planifică să se întoarcă pe micul ecran. 

sursa foto: Mirabela Ivanov

alte Articole interesante