DARA a trăit un an cât o zi!

DaraCu pași mici dar siguri, DARA a ajuns la aniversarea unui an de la lansarea proiectului. Un an plin de emoții pozitive, realizări frumoase și experiențe muzicale.

separator

”Ultimul an din viață mea a fost acel prim an, care poate fi comparat cu o viață. E anul în care Nicoleta a devenit DARA. Poate nu e cazul să spun câte am trăit, câte am cunoscut, câte am învățat, câte am greșit. Dar cred că e cazul să le spun acelor oameni care au fost alături de mine, că fără ei nu ar fi fost Dara și că fără ei nu aș fi învățat să apreciez detaliile! Doar ei au crezut, și cred că eu pot fi parte a dorinței lor (ne)bune de a schimba multe lucruri în Moldova. Și e FERICIRE, credeți-mă, să stai lângă acești oameni, să lucrezi cu ei, și să fii mereu îndrăgostită”, a scris interpreta pe un site de socializare.

dara2Cu aceasta frumoasa ocazie, producătorul proiectului DARA, Alla Donțu, a furnizat mass-mediei un comunicat prin care aduce mulțumiri presei și publicului pentru susținerea și promovarea proiectului, pentru mesaje, aprecieri și critici.

”Ne învățați să fim mai buni! În echipă am reușit să realizăm piese și videoclipuri frumoase precum „Open your eyes”,”Влюблены”, „Жить Выбираем”, ”Sunt acasă” și cel mai recent single „Despre asta”.
Alături de voi am reușit să realizăm multiple campanii sociale și să atingem cele mai sensibile subiecte cum ar fi – ecologia, toleranța, discriminarea.
Și doar impreuna am putea dezvolta și perfecționa  cultura și spiritul  național”, scrie în comunicat.

Pe parcursul unui an de zile multe lucruri s-au întâmplat  dar unele detalii, totusi, au rămas necunoscute, neauzite, nevăzute. Toate astea au fost adunate într-un filmuleț despre culisile proiectului DARA.

”Nu este un film despre DARA! Este un film despre o fată de 19 ani, care luptă să își vadă visul realizat”, a spus interpreta

Tot cu ocazia împlinirii a unui anișor, DARA a făcut un dar celor care îi apreciază creații și munca care o face, site-ul său oficial www.dara.md. Este locul unde activitatea proiectului va fi ca o carte deschisă, accesibilă pentru fiecare.

Text: Natalia Bodiu

alte Articole interesante