David Beckham debutează în actorie!

Fotbalistul englez David Beckham a acceptat să joace într-un film regizat de Guy Ritchie, cunoscutul cineast britanic căsătorit cu Madonna din anul 2000 până în 2008.

separator

fsdrfes

În filmul întitulat Knights of the Roundtable, celebrul sportiv britanic, va interpreta rolul liderului unui grup de şarlatani. Din distribuţie mai fac parte actorii Charlie Hunnam, Jude Law, Eric Bana şi Poppy Delevingne. Beckham este foarte solicitat, întrucât filmările au început săptămâna trecută, dezvăluie surse apropiate.

Fotbalistul a mai colaborat cu regizorul Guy Ritchie pentru spoturi publicitare la brandul H&M şi Haig Whiskey. De asemenea, acesta va apărea într-un alt film regizat de Guy Ritchie, The Man From U.N.C.L.E.

David Beckham, în vârstă de 40 de ani, a avut o carieră sportivă prestigioasă. Fotbalistul a jucat pentru naţionala de fotbal a Angliei şi pentru cluburile Manchester United, Real Madrid şi LA Galaxy.

Acesta este căsătorit din 1999 cu Victoria Beckham, fostă intrepretă a formaţiei Spice Girls, devenită ulterior designer de modă. Cei doi au împreună patru copii – trei fii şi o fiică.

alte Articole interesante