De ce le-a interzis Nicole Kidman fetelor ei să vadă cel mai recent film al său

Invitată să vorbească despre cel mai recent film al său, ”Destroyer”, în care joacă rolul unei detective sub acoperire, Nicole Kidman a dezvăluit că e un film complicat, cu un mesaj puternic, pe care n-ar vrea să-l vadă cele două fetiţe ale ei.

separator
Este mamă a patru copii, doi adoptaţi şi majori, şi două fetiţe biologice, de 10, respectiv 7 ani. Acordând un interviu, actriţa de 51 de ani a dezvăluit că fiicele ei minore nu au voie să vadă cel mai recent film al său, Destroyer. Cel puţin nu înainte de a împlini 21 de ani.

Din ce motiv? Ei bine, explicaţia are de-a face cu violenţa pe care o promovează acest film, dar şi a faptului că ea joacă un rol complicat, al unei detective, pe nume Erin Bell, care e mânată de agresivitate şi furie. ”Ea îi distruge pe cei care o urmăresc şi se distruge şi pe ea însăşi. Nu vreau ca fetele mele să vadă asta. Erin poate să împuşte ca şi cum ar fi fost născută pentru asta. Nu e nimic graţios. Ok, fetele îl pot vedea, însă după ce împlinesc 21 de ani”, zice Nicole într-un interviu recent.

sursa

alte Articole interesante