De ce să-ți înmatriculezi copilul la Liceul de Limbi Moderne şi Management?

Liceul de Limbi Moderne şi Management (LLMM) a fost fondat în anul 1996 și este o instituţie privată bazată pe instruire de calitate şi o pregătire practico-ştiinţifică fundamentală. Instituția include cele 3 cicluri de studiu: primar, gimnazial și liceal. Fiecare an de activitate a instituției de învățământ a contribuit la dezvoltarea capacităților profesionale și la obținerea experienței necesare pentru a oferi elevilor studii de înaltă calitate.

separator

LLMM este o instituție care își propune crearea unor condiții optime, care asigură instruirea și dezvoltarea elevilor la cel mai înalt nivel. Liceul oferă clase cu un număr mic de elevi, ceea ce permite o comunicare mai eficientă în relația profesor-elev, o bună supraveghere și o pregătire a elevilor, ce rezultă într-un proces educațional de calitate. Selecționarea specialiștilor din diverse domenii asigură nivelul înalt de studii.

Pe lângă liceu funcționează și grupele preșcolare, unde copiii sunt pregătiți pentru aplicarea la treapta primară, beneficiind de o atenție sporită și de un tratament instructiv bine organizat.

Cadrele didactice au o pregătire în conformitate cu standardele europene, mânuind cu dibăcie și multă pricepere procesul instructiv-educativ.

De ce să alegi LLMM?

  • Rata elevilor la profesori este de 6 la 1
  • Excelență la nivel Național și Internațional
  • Clase cu număr mic de elevi
  • Elevii obțin rezultate impresionante la diverse competiții
  • Laboratoare echipate: chimie, fizica, biologie, informatica etc.
  • 6 limbi studiate: româna, rusa, engleza, franceza, germana, chineza

Cum să înmatriculezi copilul la LLMM?

Înmatricularea elevilor în grupele preşcolare şi în clasele I se desfăşoară în baza unei convorbiri cu psihologul şcolar şi discuţie cu învăţătorul pentru a determina nivelul de dezvoltare generală a elevului.

Admiterea  elevilor în clasele a II-a – a XII-a va avea loc în baza unei testări la disciplinele: matematică, limba şi literatura  română şi limba engleză.

LLMM promite siguranța realizării unui învățământ de succes, cât și asigurarea obținerii unei experiențe unice înregistrată în urma colaborării cu instituțiile din afară.

Pentru mai multe detalii despre înmatriculare, accesează site-ul Liceului de Limbi Moderne și Management: https://www.llmm.md/

                 

 Copilul tău merită studii de cea mai înaltă calitate!

Adresa: Chișinău, str. Petru Rareș, 39

Număr de contact: 022 294 118

alte Articole interesante