De ce să ții oja în frigider 15 minute, înainte de a o aplica pe unghii?

Să realizezi o manichiură perfectă acasă, nu este o misiune imposibilă. Folosind trucurile de mai jos, dezvăluite de nail artiste, manichiura ta va rezista mai mult timp.

separator

Una dintre cele folosit trucuri este, potrivit unor manichiuriste, să pui oja în frigider înainte de a o aplica pe unghii. Las-o să stea la rece timp de 15-20 de minute, iar mai apoi colorează-ți unghiile. Nu doar că își va păstra nuanța, grosimea și textura, însă se va aplica perfect fără bule ori alte dâre, ceea ce te va bucura.

Ba mai mult, dacă vrei ca oja proaspăt aplicată să se usuce rapid, după un minut de când ai aplicat oja pe unghii scufundă mâinile în apă rece. Vei vedea că imediat se va usca.

Pentru o manichiură french, apelează cu încredere la un truc simplu, ce te va ajuta să trasezi acea linie albă perfect. Mai exact, folosește un plasture, pe care îl poți tăia în mai multe fâșii. Aplică-le pe unghie, în funcție de grosimea pe care vrei să o aibă dunga, iar mai apoi aplică oja. Cand s-a uscat, deslipește-le și gata, ai manichiura dorită.

Faptul că lacul de unghii trebuie agitat înainte de folosire nu e niciun secret, însă cea mai eficientă modalitate pentru a face acest lucru fără să facă bule de aer este să rulezi sticlă în palme.

Pentru ca manichiura ta să reziste mai mult timp, alege să-ți dai cu oțet pe unghii. Acest truc va face ca manichiura ta să reziste mai mult.

sursa

alte Articole interesante