De la 102 la 64 de kg! Mariana a slăbit spectaculos după ce și-a schimbat complet stilul de viață

Persoanele care au reușit să slăbească și să își remodeleze radical silueta sunt un exemplu bun de urmat. Astăzi află povestea uluitoare a unei femei care a reușit să dea jos aproape jumătate din greutatea corporală. Privind la ea, îți poți imagina că odată cântărea 102 kg? Da, așa a fost în 2010. Însă, imaginile au devenit doar o amintire.

separator

Brazilianca Mariana Assayag a slăbit spectaculos și îndeamnă și pe alții să își realizeze visul. Femeia nu ascunde secretul pierderii în greutate. Totul este foarte simplu – muncă și ambiție.

,,Diferența dintre aceste două fotografii poate fi descrisă într-un singur cuvânt – mișcare. Întotdeauna am vrut să am o viață sănătoasă și să fiu suplă. Am încercat să părăsesc zona de confort. Atunci când mi-am pus un nou scop, mi-am îndrumat toate forțele și acțiunile pentru a obține rezultatul”, dezvăluie Mariana.

Femeia, de asemenea, a recunoscut că a trebuit să-și reprogrameze complet mintea și trupul, pentru că era necesar să introducă noi obiceiuri. Acesta nu este un proces rapid, dar rezultatul merită efortul!

,,Începeți încet, nu încercați să schimbați totul peste noapte. Șansele de succes într-o perioadă scurtă de timp sunt mult mai rele decât atunci când treci treptat la schimbări radicale. Bucurați-vă de rezultatele unui nou mod de viață. În fiecare zi, în timpul fiecărei mese sau a unei activități sportive. Nu vă grăbiți”, este sfatul femeii.

Mariana nu ascunde faptul că, atunci când a devenit conștientă de noile sale obiceiuri, s-a îndrăgostit de noul ei mod de viață. Ea a văzut rezultatul muncii sale și aceasta a motivat-o să meargă mai departe.

Mariana practică acum diverse tipuri de sporturi, antrenamente în sala de gimnastică, alpinism, alergare, yoga, sărituri cu parașuta. Acum, femeia știe să se bucure de viață și o stare bună de sănătate. Aceasta îi motivează pe toți cei care încă nu au crezut în ei înșiși.

,,E timpul! :)”, este mesajul pe care îl transmite Mariana.

alte Articole interesante