De unde va fi adusă apa în care va fi botezat Prințul Archie?

Fiul lui Meghan și-al lui Harry, se va numi Archie Harrison Mountbatten-Windsor, și va fi botezat peste câteva săptămâni în capela Saint George de la Castelul Windsor. Este locul unde s-au căsătorit cei doi anul trecut şi, totodată, locul în care a fost botezat prinţul Harry în 1984, sub privirile emoționante ale prințesei Diana.

separator
Apa care va fi vărsată pe capul fiului ducilor de Sussex va fi adusă din râul Iordan și va fi turnată din carafa denumită Lily Font, o carafă din argint aurit folosită la botezul tuturor bebeluşilor regali, începând cu prinţesa Victoria în 1841. Se preconizează că preotul care va oficia slujba va fi însuşi arhiepiscopul de Canterbury.

Nașii lui Archie sunt deja aleși și se așteaptă ca ei să fie dintre prietenii obişnuiţi ai lui Meghan și Harry, duci de Sussex. Nu lipsesc de pe lista pariurilor nume de celebrităţi, precum George şi Amal Clooney, Serena Williams, Jessica şi Ben Mulroney, Benita Litt, Eugenie de York, Amanda Kline şi Mark W. Galloway.

Micuțul Archie va fi îmbrăcat cu acelaşi costum de botez purtat de verişorii lui, George, Charlote şi Louis.
Costumul de botez al strănepoților Reginei Elisabeta a II-a este o replică a unor veșminte pe care regina Victoria a comandat-o special pentru primul ei născut şi care s-a aflat în serviciul familiei regale britanice timp de 163 de ani. După fiecare botez, costumul a fost spălat de mână cu apă minerală și depozitat într-o cameră specială, fără lumină naturală.

Nu se știe încă dacă regina va participa la ceremonie având în vedere că suverana nu a asistat nici la botezul strănepotului ei Louis, cel de-al treilea născut al prinţului William şi al lui Kate Middleton, scrie avantaje.ro.

alte Articole interesante