Decăderea unei femei frumoase: Heather Locklear, internată din nou la recuperare

Heather Locklear este departe acum de femeia frumoasă care făcea furori în anii ’90, când juca în „Melrose Place”. La șase luni după ce a fost spitalizată în urma unei căderi nervoase, ea a fost din nou internată într-o clinică de recuperare psihiatrică, scrie www.eva.ro.

separator
Heather Locklea continuă să se confrunte cu serioase probleme de sănătate psihică. În noiembrie anul trecut, ea a fost internată în spital după încă o cădere psihică, dar vedeta nu și-a revenit. Potrivit unei surse citată de Access, actrița s-a internat din nou într-o clinică de recuperare pentru a urma tratamentul adecvat.Sursa amintită a declarat că Heather Locklear a continuat să bea și să-i abuzeze pe cei din preajma sa. „Nu pare să fi făcut vreun progres”, a spus persoana respectivă. Heather Locklear traversează de câțiva ani o perioadă foarte dificilă, marcată de violență domestică, căderi nervoase, abuz de alcool și arestări, notează Daily Mail.

În noiembrie anul trecut, actrița a fost plasată sub codul psihiatric 5150, ceea ce înseamnă că ea va fi reținută în spital până la 72 de ore pentru evaluare și tratament de specialitate. Decizia a fost luată după ce actrița s-a bătut din nou cu logodnicul ei, Chris Heisser, și l-a dat afară din casă.

Heather Locklear a devenit celebră după ce a jucat în serialul „Dinasty”, în anii ’80, după care, în anii ’90, în „Melrose Place”. În 1986, vedeta s-a căsătorit cu bateristul formaţiei Motley Crue, Tommy Lee. Cuplul a divorţat în 1993. S-a recăsătorit un an mai târziu, la Paris, cu chitaristul formaţiei Bon Jovi, Richie Sambora. În 2007, ea a divorţat din nou. A urmat logodna cu fostul partener din „Melrose Place”, Jack Wagner, în 2011, cu care avea o relaţie de patru ani. După numai trei luni, cuplul a anunţat că a rupt logodna.

sursa

alte Articole interesante