Delia a fost surprinsă la o clinică de fertilizare

Delia este căsătorită cu Răzvan Munteanu din 2012 și deocamdată nu au copii. Artista în vârstă de 36 de ani își dorește să devină mamă, însă se pare că sunt ceva probleme în acest sens. Recent, Delia a fost surprinsă întrând la o clinică de fertilizare din București.

separator

Artista era îmbrăcată foarte lejer, într-un costum sport, nemachiată și cu părul prins. Delia nu a lăsat niciun moment impresia că s-ar ascunde, având în vedere că nu a încercat să se deghizeze sub ochelari de soare sau vreo șapcă. Reporterii de la Click! au luat legătura cu soțul Deliei și li s-a confirmat faptul că cei doi lucrează la copil.

„În momentul acesta lucrăm la copil, ne dorim foarte mult, dar nu avem probleme care să necesite tratamente de specialitate. Poate Delia s-a dus acolo la vreo prietenă”, a declarat Răzvan Munteanu, soțul Deliei Matache.

În urmă cu câteva luni, mama artistei a spus într-o emisiune TV că Delia face tratamente pentru a rămâne însărcinată. „În tinereţe rămâneam însărcinată şi dacă beam apă, însă Delia nu poate. Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… şi nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau aşa, d-astea. S-a săturat şi ea să fie întrebată când face un copil”, a mărturisit Gina Matache, potrivit yve.ro.

Ne-am bucura tare mult ca artista să ne dea vestea ce mare!

alte Articole interesante