Delimano te invită la înghețată și îți oferă -50% REDUCERE!

În această vară Delimano te îndeamnă să redescoperi gustul autentic al înghețatei preparate acasă. Dacă tot e vară, dacă tot zilnic savurăm aromele și gustul fructelor pe care atât de mult le-am așteptat, de ce să nu ne folosim de moment și să preparăm acasă cea mai delicioasă înghețată.

separator

Cu atât mai mult că aveți parte de -50% REDUCERE pentru aparatul de înghețată Delimano, îl poți procura la doar 499 Lei. Cu acest minunat dispozitiv poți încerca zilnic gusturi și combinații noi, astfel, fără a ieși din casă îi bucuri pe cei dragi cu delicii preparate chiar de tine.

Unul din avantajele acestui aparat este faptul că nu îți fură mult timp, este ușor de folosit și procesul de preparare se transformă într-o aventură apetisantă. Ai nevoie de 40 de minute și 3 pași simpli pentru a prepara înghețata, timp în care prietenii tăi reușesc să ajungă până la tine, ca să savurați împreună gustul autentic al înghețatei de casă.

Care sunt pașii? Simplu de tot:

  • Lasă bolul în congelator peste noapte (se recomandă în jur de 10-12 ore)
  • Adaugă ingredientele preferate
  • Pornește aparatul

Știm că nu-ți vine să crezi, dar, într-adevăr este foarte simplu. Aromele și gusturile verii sunt atât de gustoase, de suculente, nu rata ocazia de a le încerca pe toate. Procură acest dispozitiv și bucură-i pe cei dragi în fiecare zi. Cu siguranță te vor ruga zilnic să le prepari înghețată, cu un nou gust. De asemenea, vei avea siguranța că tu și întreaga familie consumă un produs sută la sută sănătos, fără conservanți și adaosuri.

Așadar, nu rata ocazia de a procura un produs de calitate, ce îți oferă posibilitatea de a prepara cea mai fină înghețată. Tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul www.delimano.md , să vizitezi magazinele Top Shop din toată țara sau să apelezi la numărul de telefon 022 264 195.

alte Articole interesante