Designeri talentați, modele superbe și ținute spectaculoase la „Privé Fashion Events”!

Aseară, în Centrul Comercial Zity Mall, s-a desfășurat evenimentul „Privé Fashion Events”, cel mai deosebit show de modă autohton, care a reunit zeci de branduri din Moldova, designeri talentați din țara noastră și ținute deosebite, spectaculoase, care au cucerit iremediabil invitații și publicul larg.

separator

La eveniment și-au etalat creațiile brandurile autohtone Malliny, Viggo, Morphine, Ariadna, Berrezzo, Haskel, Street & Sport, Julie Anne Millinery și Olga Parubina.

Evenimentul organizat în stil londonez a adunat un public select, care a oferit o analiză obiectivă a creațiilor și care s-a arătat pe deplin fascinat de inspirația și activitatea tinerilor designeri de acasă.

Organizatorii își propun pe viitor să ralizeze anual patru asemenea evenimente care vor aduce pe podium cele mai noi și originale tendințe de modă și stil.

Viorela Dimici, organizatoare eveniment  „Privé Fashion Events”:

,,Mă bucur mult că am reușit să facem ceva diferit de ceea ce se face la noi. Au fost foarte mulți oameni care au crezut în noi, care ne-au susținut și au depus un efort maxim ca totul să iasă exact așa cum ne-am dorit. Am avut cei mai buni designeri ai momentului,  cu niște ținute spectaculoase. Cea mai frumoasă și profesionistă echipă de modele, fetele au strălucit ca niște adevărate dive pe podium. Scopul nostru a fost să mobilizăm publicul să-și dorească mai mult în materie de modă, stil și rafinament. Nu ne-am dorit ca spectatorii să stea mai mult de o oră pe scaune, am vrut să-i teleportăm într-o lume aparte și sper că ne-a reușit acest lucru”.

Marina Cimbir, organizatoare eveniment  „Privé Fashion Events”

,,Am depus mult efort pentru a organiza evenimentul și, să fiu sinceră, suntem ambele foarte mulțumite de rezultatul obținut. Privé are scopul de a susține designerii autohtoni și de a-i motiva să creeze toate aceste frumuseți de ținute în continuare. La show, am avut cele mai superbe modele și cea mai minunată prezentatoare care ne-au ajutat enorm de mult”.

Diafane sau sexy, provocatoare sau feminine, rochiile Ariadna scot din anonimat orice femeie.

Ariadna by Diana Voevutski, designer:

,,Colectia „Ariadna’s dreams” transformă viața unei femei în poveste. Lucrată manual, creată din cele mai fine și alese stofe, aceasta creează o lume de vis, o lume în care trăiesc regi și regine, elfi și zâne. Cele 10 ținute prezentate pe podiumul Prive fac parte din colecția de 30 ținute mamă-fiică, care va fi prezentată integral în data de 7 decembrie, în cadrul unui eveniment select. Brandul Ariadna, cu aceasta colecție, își propune să atingă un nou nivel couture, demn de podiumurile de la Paris”.

Berrezzo, creatoare Janna Berezovscaia:

,,Ținute elegante, dinamice, curajoase și maxim feminine, accesorizate cu elemente lucrat manual, care fac aceste piese vestimentare să seducă imaginația oricui”.

Viggo by Cătălin Botezatu:

,,Acest brand este unul confident bărbatului pentru care haina de calitate reprezintă, în aceeași măsură, emoție, plăcere, dorință și extaz”.

Morphine, creat de extravaganta Ekaterina Sergheevici:

,,O colecție vestimentară dedicată femeilor îndrăznețe, cu noi stiluri și culori, păstrând în același timp, eleganța, feminitatea și senzualitatea”.

Malliny, designer Lilia Bezer:

Un brand care a fost apreciat de revista Vogue și de excelența sa Mario Boselli – președintele Camerei Naționale de Modă din Italia.

,,De obicei încerc să nu îmi descriu propriile rochii, prefer să o facă alții, iar eu să îmi focalizez toată energia în a crea rochii care pot vorbi de la sine, atunci când sunt privite pe podium sau la evenimente”, susține Lilia Bezer.

Olga Parubina:

,,Ținute care te cuceresc. Rochiile se deosebesc prin individualitate și eleganță, iar jachetele și paltoanele prind contur și personalitate odată ce le îmbraci”.

STREET&SPORT aduce pe podium ținute chic, confortabile și trendy.

Alina Eladii, marketing manager și graphic designer:

,,Ținutele STREET&SPORT, din colecția Fall-Winter 2017, pe care le-am prezentat la eveniment, sunt un mix din branduri notorii, caracterizate de personalizarea stilului “casual”, cu accente versatile de culoare, materiale nepretențioase și încălțăminte comodă. Lookul casual este o tendință mereu în vogă, care merge dincolo de rigorile formale sau informale, accentul căzând pe confort și stil personal, și se potrivește pentru orice gen de activitate”.

Julie Anne Millinery by Iuliana Chiroșca

Aduce pe podium cele mai frumoase pălării, de cea mai înaltă calitate. Accesorii vestimentare lucrate în tehnici preluate de la celebrii artizani în domeniu, originari din Anglia și Australia.

,,Participarea mea în cadrul acestui eveniment a fost o decizie spontană, am avut doar o săptămână la dispoziție, a fost o decizie înfrăzneață, având în vedere conceptul pe care mi-am propus să-l încadrez în această colecție, unul foarte dificil de executat într-un termen record. De ce mă aventurez mereu? De ce îmi lansez mereu provocări? Am înțeles asta într-un final, pentru că îmi place să trăiesc cu senzații intense, cu multă adrenalină, nu pot fără obiective, nu pot să concep existența mea fără scopuri. Colecția a necesitat un timp dublu de realizare având în vedere că palariile sunt „double color” și mai sunt și brodate, câteva din ele cu inițialele JA și alte citeva detalii decorative. AW 2017-2018 „Molecule J”, de ce?? Ce este o moleculă defapt? Este cea mai mică parte dintr-o substanță care mai păstrează compoziția procentuală și toate proprietățile chimice ale acelei substanțe. Colecția aceasta este o parte din mine, o componenta indispersabila de ființa mea, cel mai profund discurs al meu. Nu cred că sunt foarte multi care au văzut pălării în două culori și nu cred că și-au putut imagina cât de trandy este ca acestea să fie brodate. A fost o încercare încrezută de a împrieteni dorințele mele și viziunea mea cu titlul de prejudecată ale multor femei, le-am subsemnat JA pentru că sunt sigură pe mine și sunt mândră de marca sub care acestea iau formă”.

Haskel, designer Natalia Sergacova

Brandul îți pune la dispoziție accesorii care să îți evidențieze personalitatea.

,,Organizarea evenimentului a fost pe măsura așteptărilor. Atmosfera a fost una extrem de prietenoasă, organizatorii au creat condiții excelente și confortabile de muncă, toate detaliile au fost puse bine la punct. Am știut că orice problemă apărută va putea fi soluționată într-un timp record și într-o manieră inteligentă. Sunetul, lumina reflectoarelor au funcționat la cel mai înalt nivel. Nici urmă de oboseală, totul a fost organizat impecabil, deoarece fiecare și-a făcut conștiincios și profesionist lucrul său”.

alte Articole interesante