Designerul Cătălin Botezatu, operat de urgență în Turcia: ,,Am trecut pe lângă moarte. Am oprit cancerul”

Creatorul de modă Cătălin Botezatu a fost supus unei intervenții chirurgicale, în urma căreia i-a fost îndepărtată o tumoră canceroasă, un neoplasm mucinos. Intervenția a avut loc săptămâna aceasta în Turcia, într-o clinică din Istanbul. Designerul a trecut prin momente grele, însă acum își asigură fanii că se simte bine și urmează etapa de recuperare.

separator
Operația a durat aproximativ șase ore, timp în care i-au scos jumătate de colon și i-au făcut chimioterapie locală.

„M-am speriat când am văzut cum arată operația. Sunt două cusături, una cu niște capse de metal, pe interior. A fost o durere groaznică după ce s-a dus anestezia. Au fost mulți medici, multe asistente in salon. Eram conectat la nu știu câte aparate, la nu știu câte fire. Am zis: Doamne, ce am pățit? Ce mi se întâmplă?! Medicii sunt nemaipomeniți!

Aveam o durere care se mișca de colo-colo, nu i-am dat importanță. Am făcut un control total, i-am spus dlui doctor că mă doare în stomac ceva. S-a sfătuit cu alți medici. Mi-a zis că e apendicele. De jurul împrejurul apendicelui sunt niște săculeți, dacă se lipesc de apendice nu e bine, dar nu îmi închipuiam că e așa. Am trecut pe lângă moarte, am oprit cancerul”, a declarat designerul pentru Teo Show.

„Operația a durat aproximativ șase ore, timp în care i-au scos jumătate de colon și i-au făcut chimioterapie hipertermica, o procedură prin care au îndepărtat orice risc de extindere a infecției în organism. Cătălin e la terapie intensivă acum. Acolo o să petreacă următoarele ore. Medicii au spus că operația a fost un succes, dar acum el trebuie să se recupereze. Din câte am înțeles, Cătălin este lucid și comunică cu doctorii care îl supraveghează”, a declarat o sursă din anturajul lui Botezatu, pentru Cancan.

În urmă cu puțin timp, medici au decis să îl opereze în regim de urgență pe designer după ce i-au descoperit o tumoare la colon.

Mai mult, designerul se chinuie încă din 2015 cu inima, având montate și cinci stenturi până în prezent.

sursa

alte Articole interesante