Detalii în cazul celor trei fetițe care s-au înecat în râul Nistru

Dimineața, în data de 18 iunie, fetele, în vârstă de 11, 12 și 15 ani, din satul Butor, raionul Grigoriopol, s-au pregătit să meargă la livadă, la culesul cireșelor. Anterior, au mai fost acolo, de aceea părinții le-au lăsat să meargă fără frică. Cu toate acestea, autobuzul, care ar fi trebuit să ducă copiii la livadă, nu a venit, așa că fetele au decis să meargă la râu.

separator

Părinții au așteptat întreaga zi ca acestea să se întoarcă acasă și pentru că nu s-au întors până seara, au anunțat poliția și sătenii care au pornit în căutarea loc.

Lucrurile și încălțămintea le-au fost găsite pe mal. Potrivit locuitorilor, în sat nu există locuri amenajate pentru plajă, iar râul din acel loc este foarte periculos, fundul este insidios, cu multe găuri adânci.

,,Chiar dacă vă uitați spre râu din partea laterală, puteți vedea vârtejurile. Probabil că una dintre fete a intrat în vârtej, iar celelalte două fete s-au grăbit să o salveze și, ca rezultat, toate trei s-au înecat „, a declarat inspectorul poliției raionale din Grigoriopol.

Fetița de 15 ani a absolvit anul acesta școala gimnazială și visa să ajungă bucătar cofetar. Trupurile fetelor înecate au fost găsite în apele din apropierea satului India.

Salvatorii amintesc că Nistrul este un râu periculos. Se poate înota numai în locuri special amenajate.

sursa

alte Articole interesante