Detalii despre minora găsită moartă într-o pădure: aceasta s-ar fi strangulat cu o batistă

Minora de 13 ani, găsită moartă într-o pădure din Chițcani, a fost depistată de pădurarul din sat, strangulată cu batista de un copac.

separator
Ofițerul de presă de la IP Bender, Silvia Vetcu a declarat că pe 20 februarie 2019, miliția transnistreană a fost sesizată de o locuitoare a s. Chițcani raionul Căușeni, pe faptul dispariției unei minore de 13 ani, comunică echipa.md.

Fata plecase cu bunica la Mănăstirea „Înălțarea Domnului”, Noul Neamț (Chițcani) pentru a se ruga. La un moment dat, minora a decis sa iasă afară din locașul sfânt sub pretextul că se simte rău și ar vrea sa ia un pic de aer. Ulterior, la finalizarea liturghiei, bunica fetiței a depistat că aceasta dispăruse, fapt care l-a comunicat miliției transnistrene. Fetița a fost căutată de forțele de ordine din stânga Nistrului cu ajutorul societății civile, însă nu a fost găsită.

La 14 martie 2019, ora 13.30 pădurarul în timp ce inspecta pădurea din localitatea Chițcani, a depistat fetița decedata prin spânzurare. În urma examinării de către medicul legist s-a constatat că careva semne de moarte violentă pe corpul acesteia lipsesc, iar decesul ar fi survenit din cauza asfixiei mecanice, copila s-a strangulat cu o basma.

alte Articole interesante

Alte Articole interesante