Dezamăgirea unui locuitor al Capitalei care și-a dus oaspeții din Israel la cascada din Parcul Valea Morilor

Pentru că e vară, mulți turiști sunt bucuroși și curioși să viziteze țara noastră. Un bărbat din Capitală și-a primit în vizită prietenii din Israel. Și cum există un obicei frumos și binevenit de a le arăta turiștilor împrejurimile și locațiile deosebite ale orașului, acesta și-a condus oaspeții la o plimbare de seară la ,,faimoasa” cascadă de la Valea Morilor.

separator

Din păcate, marea i-a fost decepționarea. Chișinăuianul a rămas îmgrozit de cele văzute și le-a povestit și prietenilor săi ce a pățit și cum s-a făcut de rușine. Motivul? Este greu de înțeles, poate că așa le place moldovenilor să trăiască, iar autoritățile sunt dispuse doar să investească banii ,,de ochii lumii”. Concluzia o trageți singuri!

„Aseară am decis să le arăt oaspeților mei, care au sosit la Chișinău din Israel, reperul capitalei din parcul „Valea Morilor”. Spre surprinderea și regretul meu, surpriza nu a mers.

În loc de becurile led multicolore, în fața noastră a apărut o aparență patetică a unei foste frumuseți. Apa cu greu curge pe cascade, 80% din iluminare, cel mai probabil din cauza scurtcircuitului, nu funcționează deloc.

Restul candelabrelor luminau trist și convulsiv, abia sesizabil, ca un mecanism electronic paralizat.

În unele locuri, blocurile de iluminare sunt zdrobite în bucăți, iar lămpile sunt furate.

Atingerea apei te curentează!!! Practic, toate elementele cascadei, fie că sunt vazoane, havuzuri, bazine, sunt acoperite cu un nămol verde închis și mucegai, iar apa foarte stricată miroase oribil.

Pe scurt, ne-am făcut de râs la maxim”, povestește bărbatul.

sursa: Facebook/chisinau.fail

alte Articole interesante