Dezmințire, Air Moldova: ”Avionul care zbura spre Moscova, nu a fost lovit de fulger în timpul furtunii din acea zonă”

Reprezentanții companiei Air Moldova dezmint informația apărută în presă precum că un avion care efectua zborul Chișinău — Moscova, a fost lovit de fulger în timpul unei ploi torențiale cu descărcări electrice.

separator

27779a534e2f234f7728c6437f660402c72d835a

”Avionul care zbura spre Moscova pe data de 30 iunie şi urma să aterizeze pe Aeroportul Internațional Domodedovo nu a fost lovit de fulger în timpul furtunii din acea zonă. Registrele de bord ale aeronavei şi controlorii de trafic aerian confirmă acest fapt.

Avionul a făcut câteva cercuri în aer datorită aglomerării în aer a mai multor aeronave deaspura aeroportului Domodedovo care nu puteau ateriza din cauza furtunii. În scurt timp, controlorii de trafic aerian au interzis în general tuturor aeronavelor aterizarea pe aeroportul din Domodedovo din cauza condiţiile meteo nepotrivite pentru această operaţiune, recomandând echipajului cursei Air Moldova să o facă pe aeroportul din apropiere – Jucovschi, la fel ca şi pentru celelalte companii aeriene.

Mâncare şi băuturi nu s-au servit decât cele de la bordul aeronavei, deoarece pasagerii au fost în aeronavă până la permisiunea de a decola spre Domodedovo. Menţionăm, că o parte din pasageri au ales să iasă pe aeroportul Jucovschi. Incidente sau nemulţumiri din partea pasagerilor nu s-au înregistrat.”, a menționat Niculăiţă Dumitru, Managerul relaţii publice şi publicitate.

 

alte Articole interesante