Diana Dumitrescu a născut un băieţel sănătos. Actriţa a păstrat secret momentul

Actriţa Diana Dumitrescu a devenit pentru prima dată mamă în urmă cu doar câteva zile, momentul naşterii fiind unul secret. Astăzi, actrița de peste Prut a făcut public faptul ca a ajuns cu bebeluşul acasă şi a arătat prima imagine din camera micuţului Carol Anton.

separator
,,Acum un an de zile spuneam amandoi un «DA» hotărât, fericiţi şi bucuroşi că pornim împreună pe drumul vieţii în dorinţa de a ne construi o familie. De câteva zile în viaţa noastră a venit noul membru al familiei noastre, care ne face cei mai fericiţi oameni de pe planetă! Suntem în al nouălea cer! Azi sărbătorim un an de căsnicie alături de fiul nostru, Carol Anton! Bine ai venit în familia noastră! Să îţi fie viaţa magică şi plină de culoare! Te iubim!”, a notat actriţa pe contul de Instagram.

Cunoscută pentru rolurile din telenovelele și serialele românești, Diana Dumitrescu a devenit doamna Boroi în 2018, după ce și-a unit destinul de cel al lui Alin, bărbatul care îi este alături de deja de patru ani.

Diana Dumitrescu a mai fost căsătorită cu Ducu Ion, de care a divorțat în 2013. În urmă cu doar câteva zile si fostul soţ al Dianei, s-a recăsătorit cu actriţa Ioana Blaj, cu care are doi băieţi. Cei doi sunt împreună de 6 ani.

sursa

alte Articole interesante