Dianna Rotaru, într-o poză adorabilă alături de nepoțelul său nou-născut!

În urmă cu o săptămâna, a avut loc un eveniment mult așteptat în familia Diannei Rotaru. Familia interpretei s-a mărit cu un nou membru, după ce Tatiana Plesh, sora artistei, a adus pe lume un băiețel sănătos și a devenit mamă pentru prima dată.

separator

Venirea pe lume a micuțului i-a înduioșat mult pe bunici care l-au salutat pe primul lor nepoțel mult dorit și binevenit, dar și pe Dianna, care a devenit mătușă cu această ocazie. Interpreta este extrem de fericită și atașată de minunea care încălzește și înduioșează acum inimile celor dragi.

Dianna a publicat o imagine alături de nepoțelul său, împărtășind emoțiile sale cu publicul virtual:

,,Azi e ZIUA SURIOAREI MELE Tatiana Plesh❤️ Ești prietena mea, ești micuța mea, ești mamă, soție și un copil iubit pentru părinții noștri! Te iubim mult și îți mulțumim ca ne-ai dăruit minunatul nepotel DAMIAN in luna Marțisorului! Trăiască familia voastra Denis Podoleanu LA MULȚI ANI!”, a menționat interpreta, pe 20 martie, atunci când proaspăta mămică a fost sărbătorită.

Se pare că sora Diannei a primit cel mai frumos cadou, chiar în luna în care și ea a fost născută.Sincere felicitări familiei Diannei Rotaru cu prilejul evenimentelor frumoase!

alte Articole interesante