Dianna Rotaru vă invită la un concert extraordinar în Capitală!

În data de 10 mai, la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” va fi organizat un concert de zile mari, în regia Diannei Rotaru. În premieră, actrița și interpreta Karmella originară din Chișinău, va evolua alături de minunații artiști: Adrian Ursu, Aura, Igor Rusu, Adriana Ochișanu, Funkey din Ucraina, Akord, Trupa de dans Just friends și artiștii de circ Denis și Silvia Velenciuc.

separator

După mai multe serate muzicale în orașele din Rusia: Moscova, Sankt- Petersburg, Surgut, Hantî- Mansiisk,  interpreta Karmella vine să se lanseze în Republica Moldova!
„Vă invitam să sărbătoriți cu noi cele mai frumoase clipe de dans si magie, joc de lumini, muzică și armonie! Muțumim partenerilor noștri Mileștii Mici pentru crearea bunei dispoziții cu cele mai alese vinuri! ” 

De asemenea, veți putea viziona în premieră clipul piesei „De vei fi alături”, pe muzica lui Oleg Baraliuc, versuri Radmila Popovici Paraschiv, interpretă Karmella!Biletele pot fi cumpărate la casa Filarmonicii Naționale sau la acest număr de telefon: 0(78) 861776‬.

alte Articole interesante