Au câștigat lupta cu kilogramele în plus datorită proiectelor inițiate de Galina Tomaș!

Concurența este una din cele mai bune arme care poate mobiliza o femeie să lupte cu kilogramele în plus. Acest lucru îl știm datorită experienței, timp în care echipa Galinei Tomaș a inițiat 4 proiecte care au dat și dau rezultate: Miss UNICA Sport, Slăbește Sănătos, Serviciul de Slăbit Sănătos (proiect în parteneriat cu jurnalTV), Noi îți cumpărăm kilogramele.

Sunt proiecte care au schimbat vieți și au îndeplinit vise. Ce le-a determinat să intre în competiție, aflați chiar de la ele.

Vrei ca și VISUL TĂU SĂ DEVINĂ REALITATE? Cum?  Află la sfârșit de articol!

1. Miss Unica Sport 2016”, Elena Cogîlnician, a reușit să scape de, tocmai, 70 de kilograme!

„Slăbind am învățat să mă iubesc, să iubesc imaginea din oglindă. Mă privesc mândră și mă bucur că atunci când fac shopping nu mai aud fraza: ”Nu avem asemenea mărimi”. A fost o muncă atât de plăcută, datorită unei echipe minunate care m-a motivat ori de câte ori eram pe punctul de a ceda!”

2.Natalia Stratanenco a slăbit 34 kilograme și a devenit Miss Slăbește Sănătos”!

Deși scopul meu nu a fost să câștig, dar să uit de kilogramele în plus, datorită unei concurențe acerbe mi-a reușit acest lucru. Este un rezultat comun, al unei întregi echipe, a unor oameni care mi-au fost alături, m-au susținut și îndrumat. Deși am încercat de multe ori să uit de stilul nesănătos de viață, cu ajutorul echipei Unica Sport și în mod special cu ajutorul Galinei Tomaș, am găsit rețeta perfectă și am ajuns la rezultatul mult dorit și așteptat!”

3. Svetlana Gangan-Barbu a slăbit 14 kilograme cu ajutorul proiectului „Noi îţi cumpărăm KG”!

Timp de 2 luni, ba chiar mai puţin, am renuţat la ciocolată! Am cunoscut lume frumoasă, am slăbit 14 kg şi toate acestea datorită perseverenţei întregii echipe a proiectului „Noi îţi cumpărăm KG”. Vă îndemn să participaţi în acest proiect, pentru că această echipă UNICĂ este cea mai bună şansă de a vă vedea visul realizat!”

4.Tatiana Vasilache a slăbit peste 35 de kilograme pe durata proiectului Serviciul de Slăbit Sănătos(proiect realizat in parteneriat cu JurnalTV)

”A fost un drum greu, dar minunat  pe altă parte. În sfârșit mă pot uita cu mândrie în oglindă și pot intra în orice magazin fără frica de a nu-mi găsi nicio ținută. Mulțumesc echipei de instructori, dar cel mai mult mulțumesc concurentelor. Ele m-au motivat să nu cedez.”

Totuși, ce le-a determinat pe aceste femei să participe în proiectele marca UNICA? Motivaţia, concurența și monitorizarea corectă! Anume aceste instrumente îţi dau aripi să urneşti munţii din loc și să-ți obții scopul.

Echipa www.galinatomas.com este capibilă să te ajute și pe tine, cea care nu poți ajunge la sală, care stai cu copii acasă sau tu cea care vrei să te antrenezi după metoda unica sport, dar nu ești în țară.

Nu mai sta pe gânduri! Participă la proiectul „ Noi îţi cumpărăm KG” Ediţia online!

Cum?

  1. Înregistrează-te gratuit pe https://galinatomas.com/register
  2. Alege abonamentul potrivit (de 3 luni sau mai mult) https://galinatomas.com/page/subscriptions
  3. Alătură-te grupului privat în Facebook unde vom comunica pe parcursul a 10 săptămâni: https://www.facebook.com/groups/noiiticumparamkilogramele/

IMPORTANT: Dacă ai deja un abonament în Centru Online de Nutriție și Sport – galinatomas.com, îndeplinește doar Pasul 3.

Ține minte: Proiectul NOI ÎȚI CUMPĂRĂM KILOGRAMELE va începe pe data de 10 februarie 2018, GRĂBEȘTE-TE.

alte Articole interesante